Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sasul care i-a iubit pe romani. Considerat unul dintre cei mai luminati oameni din Ardeal, a avut o moarte cumplita

Adevărul Adevărul,
Sasul care i-a iubit pe romani. Considerat unul dintre cei mai luminati oameni din Ardeal, a avut o moarte cumplita

Stephan Ludwig Roth a fost considerat unul dintre cei mai luminati oameni din Transilvania. Acesta a avut parte de o moarte cumplita, fiind rapus de gloantele plutonului maghiar de executie. continuă pe Adevărul

Tocmai A MURIT! Era unul dintre cei mai IUBITI ROMANI! Vestea MORTII a cazut ca un TRASNET (FOTO)

Aurel Gherghel s-a stins din viata la varsta de 79 de ani. A fost unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania. De numele sau se leaga cariera celor mai importanti.

il recunosti? Azi e unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Asa il astepta, in urma cu 33 de ani, pe Mos Craciun

Acum este unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Este sportiv, dar si tanar politician. E vorba despre luptatorul K1 Catalin Morosanu. Acum 33 de ani asteptandu-l pe Mosu?, este.

Unul dintre cei mai mari impresari ai anilor `80 a murit

Aurel Relu Gherghel, unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania a incetat din viata in cursul zilei de miercuri, la varsta de 79 de ani. De numele sau se leaga.

Unul dintre cei mai iubiti episcopi din Romania, umilit de DNA

Statul paralel se prabuseste, iar acest lucruse petrece in mai multe feluri. Dezvaluirile, inregistrarile care au aparut au fost de fiecare data greu de inghitit de cei care vanturat aceasta teorie a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )