Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

B1 B1,
Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,. continuă pe B1

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Ozana Barabancea, aparitie de senzatie dupa ce a slabit 20 de kilograme. Cum arata acum vedeta

Ozana Barabancea e de nerecunoscut dupa ce a dat jos peste 20 de kilograme dupa ce si-a micsorat stomacul, iar acum parte o alta persoana. Ozana a postat pe contul de Facebook mai multe imagini in care.

O fata de 15 ani a murit inecata in lac. Copila plecase din centrul de protectie unde ajunsese dupa abuzurile din familie

O adolescenta a murit inecata, in zona barajului unui lac de acumulare din Neamt. Cu o seara in urma fata plecase din centrul de protectie unde era cazata.

Cum arata acum fetita care la 6 ani era desemnata cea mai frumoasa din lume

A cunoscut succesul international la o varsta extrem de frageda, gratie frumusetii sale. Thylane Blondeau si-a facut debutul in modelling la 4 ani, defiland pentru Jean Paul Gaultier, iar la 6 ani ajungea in paginile Vogue Paris. A fost, asadar, o revelatie in lumea modei, fiind desemnata pe atunci cea mai frumoasa fata din lume. Ei bine, Thylane nu se dezice de acest titlu nici zece ani mai tarziu.

Ioana Tufaru, declaratie ingrijoratoare: Sunt cu 95 de kilograme mai grasa decat... . Cum arata acum fiica Andei Calugareanu

Fiica Andei Calugareanu a inceput sa ia proportii ingrijoratoare in urma cu doi ani. L-a adus pe lume pe micutul Luca si a facut tot posibilul sa mai slabeasca, dar nu a dat jos nici macar un gram. Iar proba can.

Eleva a ramas insarcinata in 1999, la 15 ani, nu a avortat si apoi a mai facut alti sapte copii. ,,Mi-a fost rusine, ma ascundeam. Uite ai cui erau copiii

In 1999, Sharon abia intrase la liceu cand a ramas insarcinata cu primul ei copil. Acum, femeia in varsta de 34 de ani a dezvaluit ca a fost incurajata sa avorteze si apoi .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )