Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sportiva Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului

Hotnews Hotnews,
 Sportiva Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului

Tenismena Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Propunere de a acorda acest titlu simonei Halep a fost facuta de consilierii generali PNL, iar pentru Ion Caramitru de primarul Gabriela Firea. continuă pe Hotnews

Teatrologul George Banu si actorul Ion Caramitru, dialog despre scena lumii, in cadrul Conferintelor Ateneului Roman

Conferinta George Banu in dialog cu Ion Caramitru s-a desfasurat sambata seara, de la ora 18. 00, la Ateneul Roman, in cadrul Conferintelor Ateneului Roman, sub egida Festivalului National de Teatru FNT, 20-30 octombrie 2017).

FOTO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea primind trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume. E greu, parca are 10 kilograme, a spus sportiva din Romania.

Care e gluma preferata a lui Ion Tiriac cu privire la Simona Halep. Cum o tachineza omul de afaceri pe cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep n-a ascuns niciodata ca Ion Tiriac este sfatuitorul ei din umbra si ca multe decizii le ia dupa ce se sfatuieste cu acesta.

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial - VIDEO

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial, duminica, la Singapore. E greu, parca are 10 kilograme, a spus sportiva. Halep a primit si un inel de la Tiffany. Nu ma.

FOTO Cum arata trofeul pe care il va primi Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea urmand a primit trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume.

Darren Cahill, mesaj pe Twitter pentru Simona Halep: A fost un an cu multe provocari, ai gasit puterea sa te ridici. Felicitari!

Darren Cahill a posta un mesaj pe contul personal de Twitter, dupa ce Simona Halep a primit trofeul pentru ca a terminat anul pe prima pozitie in clasamentul WTA. Jucatoarea din Romania a devenit doar a 13-a sportiva din istorie care reuseste aceasta performanta.

Simona Halep, anuntul zilei: M-am logodit!

Simona Halep a terminat anul pe locul 1 in fruntea clasamentului mondial feminin. Romanca a primit un trofeu special din partea WTA, fiind cea de-a 13 sportiva din epoca moderna care reuseste.

Tenismena Simona Halep va fi cetatean de onoare al Capitalei

Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei, in urma unei decizii a consilierilor generali, exprimata in cadrul sedintei de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

FOTO VIDEO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea primind trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume.

Simona Halep a primit un inel deosebit: Ma logodesc cu ...

Simona Halep a fost premiata de Asociatia Tenisului Feminin WTA), dupa ce romanca si-a asigurat locul 1 WTA pana la sfarsitul anului. Halep a fost invitata duminica la o ceremonie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )