Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea primind trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata trofeul pe care il va primi Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea urmand a primit trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume.

FOTO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea primind trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume. E greu, parca are 10 kilograme, a spus sportiva din Romania.

Cum arata cea care a ajutat la dezbinarea vestiarului FCSB (FOTO)

Ea este tanara care a dezbinat echipa FCSB. Se numeste Raluca si este o aparitie cunoscuta atat de managerul ros-albastrilor, cat si de majoritatea jucatorilor. Raluca a avut o contributie.

Fosta iubita a nasului Elenei Basescu s-a maritat (FOTO, VIDEO)

Zi mare pentru fosta iubita a primarului suspendat din Chisinau, Dorin Chirtoaca, care este, totodata, si nasul fetitei Elenei Basescu! Jurnalista Ala Botan si un important om de afaceri si-au unit astazi de.

FOTO VIDEO Firmele performante, premiate de patronatul IMM Vrancea. Facem apel la guvernanti sa-si intoarca fata si spre noi

Ca la fiecare sfarsit de toamna, Patronatul IMM a premiat cele mai performante societati comerciale mici si mijlocii care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea economica a judetului Vrancea in anul precedent.

FOTO+VIDEO. Incendiu la bordul remorcherului Herculescs

Un incendiu a izbucnit in camera motoare la bordul remorcherului Hercules, care apartine ARSVOM Agentia Romana pentru Salvarea Vietii Omenesti pe Mare).

FOTO+VIDEO. Incendiu la bordul remorcherului Hercules

Un incendiu a izbucnit in camera motoare la bordul remorcherului Hercules, care apartine ARSVOM Agentia Romana pentru Salvarea Vietii Omenesti pe Mare).

FOTO VIDEO O asistenta a ajuns la spital dupa ce ambulanta in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier. Un sofer inconstient a facut o triplare

O ambulanta care transporta o mama cu un copil a fost lovita de o masina a carui sofer a pierdut controlul volanului, in localitatea Branistea, din judetul Dambovita. De vina ar fi un treilea sofer care a incercat sa faca o depasire prin triplare. O asistenta din ambulanta a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a lovit la spate.

VIDEO Fiica oligarhului ucrainean care a ucis cinci oameni intr-un accident rutier ar putea scapa de inchisoare

Alyona Zaitseva, fiica unui oligarh ucrainean, care a ucis cinci oameni intr-un accident rutier si a cauzat ranirea altor sase, ar colabora cu familiile victimelor pentru a ajunge la o intelegere privind oferirea de compensatii, ca sa scape de inchisoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )