Libnet.ro
UNICEF

17:15

Spotify a creat un playlist pentru alegerile europarlamentare. Ce melodie a ales din Romania

Hotnews Hotnews,
 Spotify a creat un playlist pentru alegerile europarlamentare. Ce melodie a ales din Romania

Site-ul de streaming Spotify a creat un playlist cu melodii din toate tarile UE si indeamna oamenii sa voteze la alegerile europarlamentare 23-26 mai). Din Romania a fost aleasa piesa Ramai, cu Delia the Motans. continuă pe Hotnews

Ce promit partidele politice in campania electorala pentru alegerile europarlamentare?

Campania electorala pe posturile de radio si de televiziune, publice si private, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput in ziua de 27 aprilie si se incheie pe 25 mai. La mai bine de zece zile, doar cateva partide si candidatii.

Marea Britanie participa la alegerile europarlamentare: ce se mai intampla, in aceasta situatie, cu Brexit

Marea Britanie a decis, la referendumul din 2016, sa paraseasca Uniunea Europeana. Cum-necum, insa, nu a reusit si acum va participa si la alegerile europarlamentare. Guvernul de la Londra spera sa evite participarea la alegerile europarlamentare din luna mai. Numai ca nu a reusit sa paraseasca Uniunea Europeana, in acord cu dorinta cetatenilor exprimata la [] .

VIKTOR ORBAN: ii indemn pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, realizata in urma unei investitii romano-ungare de peste 15 milioane de euro, ca ii indeamna pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare.

Vot la nivel continental, consecinte nationale majore. Alegerile europarlamentare vor schimba peisajul politic

Europenii vor merge la urne spre sfarsitul acestei luni pentru un vot continental care va avea mari efecte si in plan national. intre 23 mai si 26 mai, toti membrii Uniunii Europene vor organiza alegeri pentru Parlamentul European. Desi alegerile se vor concentra in special pe problemele continentale, voturile vor avea o miza majora si pe plan national.

Detalii pentru moldovenii cu cetatenie romana care vor participa in alegerile europarlamentare din 26 mai

Pentru a-si exercita dreptul la vot, in cadrul alegerilor pentru Parlamentul European, cetatenii romani trebuie sa detina un act de identitate romanesc valabil. in acest context, cetatenii romani sunt indemnati sa verifice din timp valabilitatea actelor si sa faca demersurile necesare pentru inlocuirea sau reinnoirea acestora, transmite IPN.

Demers civic: echipa Telegraf Electoral informeaza tinerii din Galati despre ceea ce inseamna alegerile europarlamentare

Membrii proiectului civic Telegraf Electoral vin pe 11 mai la Galati, pentru cel de-al doilea atelier din seria evenimentelor planificate pentru perioada preelectorala. intalnirea va avea loc la Facultatea de Istorie, Filosofie si Teologie a Universitatii Dunarea de Jos si va incepe la ora 12,00.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )