Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sprijin pentru Australia - peste 40 de artisti romani scot la licitatie lucrari pentru strangerea de fonduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sprijin pentru Australia - peste 40 de artisti romani scot la licitatie lucrari pentru strangerea de fonduri

Un numar de 43 de artisti scot la licitatie, timp de o saptamana, lucrari si diverse obiecte pentru strangerea de fonduri in sprijinul Australiei, unde incendiile de vegetatie au provocat pagube importante, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 40 de lideri ai lumii, printre care si Klaus Iohannis, se vor reuni in Israel pentru Forumul Mondial al Holocaustului

La invitatia presedintelui Israelului, peste 40 de presedinti, premieri, lideri parlamentari si membri ai caselor regale din Europa, America de Nord si Australia vor participa la cel de-al cincilea Forum Mondial al Holocaustului, sub egida Amintirea Holocaustului, Combaterea Antisemitismului, potrivit unui comunicat de presa publicat marti pe site-ul yadvashem. org.

Gestul Simonei Halep de a dona pentru Australia, comentat in presa internationala. Cum a fost interpretat

Gestul Simonei Halep de a dona bani pentru Australia nu a trecut neobservat de presa internationala. Mai multe publicatii au laudat-o pentru initiativa de dona cate 200 de dolari pentru fiecare iesire nervoasa pe care o va avea la adresa antrenorului Darren Cahill in timpul meciurilor de la cele doua turnee din Australia. Presa internationala .

Kylie Jenner doneaza 1 milion de dolari pentru Australia dupa ce s-a pozat cu papuci de blana

Kylie Jenner a fost taxata de fani pentru ca s-a pozat in papuci de blana naturala si a postat apoi imaginea pe social media, iar acum doneaza 1 milion de dolari pentru Australia din dorinta de a-si repara greseala. Iata aici detaliile! .

Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Simona Halep ajuta victimele incendiilor de vegetatie din Australia cu o conditie. Sportiva va dona cate 200 de dolari, iar filtrul actiunii ei va fi Darren Cahill, co-antrenorul romancei. Simona Halep va dona cate 200 de dolari pentru Australa, dar cu o conditie Simona Halep, numarul 4 mondial, a anuntat ca va veni in ajutorul .

Turcia mizeaza in 2020 pe venituri de peste 40 de miliarde dolari

Turcia spera sa atraga in acest an un numar de aproximativ 58 de milioane de turisti straini si totodata mizeaza pe venituri din turism de peste 40 de miliarde dolari, a declarat luni ministrul turc al Turismului, Mehmet Nuri Ersoy, transmite Reuters.

Artistii romani se implica pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia

Peste 40 de artisti romani vand diverse creatii intr-o licitatie ce are loc pe Facebook pana pe 15 ianuarie, pentru a strange fonduri in beneficiul a patru organizatii care lupta impotriva incendiilor din Australia sau care au ca scop ingrijirea victimelor acestor incendii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )