Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sprijinim GRATUIT companiile care se alatura luptei impotriva coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Sprijinim GRATUIT companiile care se alatura luptei impotriva coronavirusului

Sprijinim GRATUIT companiile care se alatura luptei impotriva coronavirusului. continuă pe România Liberă

Campania Andreei Marin dedicata luptei impotriva Coronavirusului a strans peste 11.000 de donatori in 3 zile!

Andreea Marin a lansat, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, o campanie de strangere de fonduri dedicata luptei impotriva COVID-19. Nu mai putin de 11. 000 de oameni i s-au alaturat si au facut donatii in mai putin de 3 zilei! .

Business report: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse; Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi; Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va pro

Libertatea: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse * Profit. ro: Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi * Capital. ro: Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va produce dezinfectant.

Supraveghere si inteligenta artificiala: Rusia lanseaza tehnologia impotriva coronavirusului

Rusia a anuntat marti lansarea diverselor tehnologii in serviciul luptei impotriva coronavirusului, de la telemedicina la supravegherea supermarketurilor si a retelelor de socializare pentru a contracara stirile false, informeaza Agerpres citand France Presse.

Capitanul lui Napoli vine in ajutorul luptei impotriva coronavirusului, printr-o donatie catre spitalele din Italia

Solidaritatea in lupta impotriva coronavirusului ia contur in Italia, unde cel mai recent, capitanul echipei SSC Napoli a donat 100. 000 de euro pentru spitalele din orasul echipei sale.

Companiile care doresc sa faca materiale sanitare vor beneficia de credite garantate de stat pentru schimbarea liniilor de productie

Guvernul va pune la dispozitie credite garantate de catre stat pentru schimbarea liniilor de productie pentru companiile care doresc sa faca materiale sanitare, a declarat ministrul economiei Virgil Popescu. Acesta a spus ca exista si o conditie. Nu este vorba doar de o simpla fabrica de confectii care ar putea sa coasa acele masti sau acele combinezoane, trebuie sa ne gandim si la materialul necesar de unde il pot lua. De aceea, preferam companii care au posibilitatea logistica sa isi aduca si materialul, a spus Virgil Popescu. Acesta a mai spus ca este luata in calcul redeschiderea Hexi Pharma.

Sunt utile mastile textile sau cele fabricate manual impotriva coronavirusului? Ce raspund expertii

Intr-o campanie de informare derulata de catre Ministerul Sanatatii si Observatorul Roman de Sanatate, se atrage atentia ca mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza impotriva.

DUPA ZILE DE CONFUZIE: Trump indeamna la unitate impotriva coronavirusului

Donald Trump indeamna prima putere mondiala la unitate impotriva raspandirii noului coronavirus, promitand sa lase deoparte rivalitatile politice, dupa o serie de masuri si ordine dispersate ale unor state americane si consemne confuze lansate de Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )