Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004

Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004 in zona euro, iar optimismul cu privire la viitorul Uniunii Europene UE) intrece pesimismul, potrivit unui nou sondaj Eurobarometru publicat astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Eckstein-Kovcs Pter: Demersul anti stat de drept al PSD si ALDE nu ar trebui sa se bucure de sprijinul UDMR/ Statul de drept este cel care apara si minoritatile nationale

Unul din reprezentantii influenti ai UDMR, Eckstein-Kovacs Peter , afirma intr-un interviu pentru HotNews. ro ca UDMR nu ar trebui sa sprijine in Parlament modificarile la legile justitiei si acuza faptul ca liderii Uniunii ar fi facut un troc cu PSD si ALDE. In opinia sa, conducerea UDMR ar fi negociat sprijinul pentru legile justitiei la schimb cu infiintarea liceului romano-catolic din Targu Mures. Eckstein-Kovacs Peter atrage atentia ca la protestele de duminica din Cluj ies numerosi maghiari care se declara impotriva sprijinului dat de UDMR impotriva legilor justitiei.

Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite/ Numarul total de migranti este de 258 de milioane

Un numar aproximativ de 258 de milioane de persoane sunt migranti internationali, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite. Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite, noteaza Reuters.

Cel mai batran PENIS din lume! Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Specialistii au descoperit cel mai batran penis din lume. Este vorba despre organul reproducator al unui.

Beate Uhse, cel mai mare concern erotic german, intra in insolventa

Holdingul Beate Uhse AG a depus vineri, 15 decembrie, cererea de intrare in insolventa in regie proprie. Acesta este inceputul sfarsitului celei mai vechi companii erotice germane. Fondata la scurt timp dupa cel de-al doilea razboi mondial, compania s-a dezvoltat fulminant in anii 70-80, devenind cel mai mare concern erotic european. Insa piata produselor sexuale s-a schimbat, nu doar prin concurenta magazinelor online, a filmelor erotice la liber pe net, ci si prin modificarea gusturilor clientelei feminine.

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an, 2018: Va fi un an in care trebuie sa fim atenti la tot ce se intampla

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an al umanitatii: 2018! Celebra prezicatoare spune c n anul care vine ne asteapta momente extrem de dificile si asta din cauza alegerilor deloc bune pe care le-am.

Ce scrie presa internationala despre proteste: Romania se confrunta cu cel mai mare pericol din 90

Protestele antiguvernamentale au intrat in atentia presei internationale inca de la inceputul anului si au devenit aparitii saptamanale in publicatiile straine. Cel mai recent astfel de articol a aparut in Euronews care titreaza ca democratia din.

Cel mai scump Galaxy Note 8 vine la pachet cu un tablou de agatat pe perete

In anul acesta, valoarea smartphone-urilor de top a depasit cateva praguri importante. Cel mai relevant detaliu a tinut de pret, iar Galaxy Note 8 a ocupat locul doi, dupa iPhone X. Amatorii de telefoane premium au avut ocazia in 2017 sa cheltuiasca peste 4500-5000 lei pe un smartphone. Cu astfel de sume generoase ai in [].

VIDEO Pana masiva de curent la aeroportul din Atlanta, cel mai aglomerat din lume

Cel mai aglomerat aeroport din lume, aeroportul din Atlanta a fost afectat duminica de o masiva pana de curent care a dus la sute de intarzieri sau anulari ale zborurilor, scrie AFP.

Care este cea mai puternica rugaciune? Nici macar preotii nu o pot egala

Care este cea mai puternica rugaciune? Cunoscutul preot Iustin Parvu sustine ca aceasta este cea facuta de mame pentru copiii lor. Femeile au crescut copiii in respect fata de Biserica,.

Salt de 4,21% pentru actiunile Alumil

Rentabilitatea de 4,21% din ultima saptamana intervalul 7 decembrie - 14 decembrie), in raport cu moneda euro, pozitioneaza actiunile Alumil Rom Industry ALU) pe locul al doilea al cresterilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in contextul in care doar opt titluri tranzactionate la bursa locala au marcat aprecieri, in perioada mentionata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )