Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cea mai puternica rugaciune? Nici macar preotii nu o pot egala

Antena3 Antena3,
Care este cea mai puternica rugaciune? Nici macar preotii nu o pot egala

Care este cea mai puternica rugaciune? Cunoscutul preot Iustin Parvu sustine ca aceasta este cea facuta de mame pentru copiii lor. Femeile au crescut copiii in respect fata de Biserica,. continuă pe Antena3

Coregrafa care pregateste balerinele Romaniei de maine. Nici macar nu realizeaza care este dreapta sau stanga

Rodica Androne este una dintre cele mai titrate artiste galatene. Absolventa a Liceului de Coregrafie din Bucuresti, profesoara a fost balerina timp de 45 de ani la Teatrul Muzical din Galati, iar de 15 ani pregateste clasa de balet a Scolii de Arte din cadrul Centrului Cultural Dunarea de Jos. A castigat cu micutele balerine de la clasa pe care o coordoneaza doar premii I si premii de excelenta la toate concursurile la care a participat.

Procuror din Constanta despre castrarea legilor justitiei: Nici macar infractorii nu vor mai fi in siguranta; si fiicele infractorilor pot fi calcate pe trecere si sotiile lor pot fi talharite

Andrei Bodean, procurorul constantean care i-a trimis in judecata pe Nicusor Constantinescu, Radu Mazare si Sorin Strutinsky, a declarat ca s-a alaturat protestului magistratilor pentru ca nimeni nu va mai fi in siguranta daca modificarile vor intra in vigoare. Nici macar infractorii nu vor mai fi in siguranta. Si fiicele infractorilor pot fi calcate pe trecere si sotiile lor pot fi talharite, a spus Bodean pentru Info Sud-Est.

Vanzarea de produse traditionale in online: Care este partea cea mai dificila in a pune pe picioare o astfel de afacere

In urma cu jumatate de an, trei antreprenori lansau o platforma online cu produse traditionale romanesti - vase din ceramica de Horezu, obiecte sculptate din lemn, tesaturi artizanale, toate lucrate manual. Cu ce provocari vine o astfel de afacere si care sunt cele mai cautate produse.

Cercetatorii au descoperit fosile cu o vechime de 3,5 miliarde de ani. Acestea ar fi cea mai veche evidenta a vietii de pe Pamant

Cercetatorii sustin ca au descoperit cea mai veche evidenta a vietii de pe Pamant si a durat mai mult de 10 ani de munca asidua pentru a detecta fosilele cu o vechime de 3,5 milioane de ani, potrivitAFP.

CM, Handbal (f): Suedeza Nathalie Hagman (CSM Bucuresti), cea mai buna extrema dreapta la competitia din Germania

Suedeza Nathalie Hagman, de la CSM Bucuresti, a fost aleasa, duminica, cea mai buna extrema dreapta in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin. Din All Star Team mai fac parte jucatoare din Norvegia, Franta si Olanda.

Senatorii republicanii au cazut de acord asupra reformei fiscale. Fareed Zakaria: Probabil cea mai proasta legislatie din istoria moderna a SUA

Senatorii republicani si-au asigurat suficiente voturi pentru a trece prin Senat cea mai semnificativa reforma fiscala din ultimele decenii, ce include reduceri de taxe de pana la 1,5 trilioane de dolari, ceea ce ar reprezenta prima victorie legislativa semnificativa a Partidului Republican de cand aceasta a preluat puterea.

Business report: S-a deschis primul hypermarket operat de romani. Familia Zanfir din Focsani intra pe terenul multinationalelor; Romania, cea mai mare productie de porumb din ultimii 35 de ani. SUA estimeaza ca Romania va inlocui Rusia pe pietele din Asi

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania il aduce pe presedintele clubului de fotbal Chelsea ca director non-executiv. Globalworth, unul dintre. Tiriac ar putea construi cea mai inalta cladire din Romania. Compania Tiriac Imobiliare a.

Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004

Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004 in zona euro, iar optimismul cu privire la viitorul Uniunii Europene UE) intrece pesimismul, potrivit unui nou sondaj Eurobarometru publicat astazi.

Marian Ralea dezminte stirea ca a murit: Nici macar nu am fost bolnav in ultima vreme. Actorul implineste maine 60 de ani

Actorul Marian Ralea, care maine implineste 60 de ani, a fost nevoit sa-si dezminta propria moarte, dupa ce mai multe site-uri de stiri au publicat o informatie eronata.

Prima declaratie a lui Marian Ralea dupa ce s-a scris ca a murit: in ultima vreme nici macar nu...

O veste de-a dreptul tragica a circulat in aceasta dimineata prin presa, si anume ca Marian Ralea, indragitul actor care a inveselit zilele a numerosi copii in emisiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )