Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce spun dezvoltatorii de jocuri despre Windows Phone

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spun dezvoltatorii de jocuri despre Windows Phone

Windows Phone, sistemul de operare mobil dezvoltat de catre Microsoft in urma cu aproximativ 3 ani nu a reusit sa impresioneze utilizatorii, lucru reflectat si in cota de piata extrem de scazuta la care se afla in prezent. continuă pe Wall-Street Ro

Ce spun dezvoltatorii de jocuri despre Windows Phone: Nu este un sistem de operare profitabil!

Windows Phone, sistemul de operare mobil dezvoltat de catre Microsoft in urma cu aproximativ 3 ani nu a reusit sa impresioneze utilizatorii, lucru reflectat si in cota de piata extrem de scazuta la care se afla in prezent.

Microsoft propune HTC sa instaleze doua sisteme de operare pe smartphone-urile sale: cum ar putea functiona un Windows Phone langa Android?

Disponibil de aproape trei ani de zile, sistemul de operare Windows Phone dezvoltat de catre Microsoft nu s-a bucurat de succesul asteptat, in ciuda parteneriatelor pe care gigantul american le-a incheiat in decursul timpului.

Noul Facebook pentru Windows Phone, mai simplu si mai eficient

Cu toate ca este o aplicatie realizata integral de catre Microsoft, Facebook pentru Windows Phone este mai buna cu fiecare update. Microsoft incearca sa integreze in aplicatia Facebook de Windows Phone, intr-un ritm din ce in ce mai alert, toate functiile pe care le gasim in cea mai populara aplicatie gratuita de iOS si Android. Nu e nici pe departe simplu. Din fericire, experimentand deseori functii printr-o versiune beta a aceleeasi aplicatii, in momentul in care ajunge ceva la public, [].

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )