Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce spun expertii despre candidatura lui Iohannis pentru al doilea mandat. Pe ce carte ar putea miza Dragnea si Tariceanu

Adevărul Adevărul,
Ce spun expertii despre candidatura lui Iohannis pentru al doilea mandat. Pe ce carte ar putea miza Dragnea si Tariceanu

Specialistii contactati de Adevarul analizeaza cat de oportun a fost momentul ales de presedintele Klaus Iohannis pentru anuntul unei noi candidaturi, in contextul in care condamnarea lui Liviu Dragnea inca era calda. continuă pe Adevărul

Judecatorul Toni Grebla, despre intentiile presedintelui Iohannis

Judecatorul Toni Grebla a vorbit, la Antena 3, despre razboiul de pe scena politica si despre decizia presedintelui Iohannis de a candida la alegerile prezidentiale. Personalizam tensiunea din.

Dan Barna, despre anuntul lui Iohannis privind candidatura la prezidentiale: Un mesaj ca va ramne si el sa lupte mpotriva PSD si a lui Dragnea

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Timisoara, ca Iohannis a decis sa anunte ca va candida pentru un nou mandat de Presedintie in aceasta perioada de conflict pentru a transmite un mesaj ca ramane sa lupte impotriva a ceea ce face astazi PSD si Liviu Dragnea, informeaza Mediafax.

O GAURA NEAGRA filmata pentru prima data iNGHITIND o stea: Ce spun specialistii despre fenomen (VIDEO)

Pentru prima data in istorie, o echipa de cercetatori a reusit sa surprinda momentul in care o gaura neagra inghite o stea. Pentru a obtine aceste imagini, oamenii de stiinta s-au incarcat cu.

Ce spun analistii despre nevalidarea alegerilor locale

Nevalidarea alegerilor locale din municipiul Chisinau de catre instanta de fond si sustinuta de Curtea de Apel, este perceputa diferit de analisti. in timp ce unii spun ca instanta a procedat just, altii considera ca hotararile poarta caracter politic. Opiniile au fost exprimate in cadrul emisiunii Glavnii vopros de la NTV Moldova, transmite IPN.

Ion Cristoiu, despre anuntul lui Iohannis privind alegerile prezidentiale: Momentul nu e ales la intamplare

Jurnalistul Ion Cristoiu considera ca momentul cand Klaus Iohannis a facut anuntul unei noi candidaturi, la alegerile prezidentiale din 2019, nu e ales la intamplare. Ion Cristoiu a adaugat .

Paul Stanescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem daca presedintele mai citeste, se mai gandeste si intelege

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, a vorbit, sambata, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El a declarat ca pana in prezent PSD nu a luat o decizie privind o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )