Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce nu spun politicienii despre planurile postelectorale. Demnitarii pe care ii vor propune partidele nu au fost anuntati oficial

România Liberă România Liberă,
Ce nu spun politicienii despre planurile postelectorale. Demnitarii pe care ii vor propune partidele nu au fost anuntati oficial

In spatele declaratiilor pompoase de campanie, Liviu Dragnea se viseaza premier, Calin Popescu Tariceanu 8210; cel putin sef al Senatului, post pentru care este propusa si Alina Gorghiu. Traian Basescu vrea sa fie arbitrul meciurilor politice. continuă pe România Liberă

Igor Dodon, primul discurs dupa castigarea alegerilor: Voi fi presedintele tuturor, celor de dreapta si de stanga, celor care vor cu UE si Rusia

Voi fi presedintele tuturor, celor de dreapta si de stanga, celor care vor cu UE si Rusia, a declarat prorusul Igor Dodon, dupa ce castigarea alegerilor din Republica Moldova. Acesta a felicitat-o pe.

Radu Banciu, despre declaratiile directorului Romgaz: E ca in fabule, pana nu vad ce se intampla cu pasarile, cu broasca testoasa si cu porcii mistreti, domnul Ciolpan si ai lui nu pot stabili care vor fi vitregiile iernii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca directorul Romgaz, Vasile Ciolpan, a sustinut ca reprezentantii companiei urmaresc comportamentul.

Studentii care vor locui, in gazda, cu varstnicii si ii vor ajuta la cumparaturi vor fi premiati de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei a initiat un proiect, aprobat marti in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, prevede ca studentii care stau in gazda la varstnici si ii ajuta la cumparaturi sau ii duc la spectacole vor primi o bursa de 500 de lei din partea institutiei .

Romanii care vor sa puna muraturi, trimisi la farmacie. Sarea romaneasca neiodata lipseste cu desavarsire din magazine

Cei care au pregatit legume pentru iarna au fost nevoiti sa utilizeze sare neiodata ucraineana sau ungureasca. Salrom ofera explicatii hilare pentru lipsa din magazine a sarii romanesti.

O vedeta TV a pozat aproape GOALA! Ea prezinta o emisiune pentru copiii care vor sa ajunga MARI INTERPRETI (FOTO INCENDIAR)

Evelina Virlan, o prezentatoare TV din Republica Moldova, a realizat un pictorial in care a aparut aproape goala. Evelina prezinta o emisiune la postul public de televiziune din Republica Moldova, unde.

Zece masini electrice care vor avea cea mai mare autonomie in 5 ani

Masinile electrice nu sunt foarte cautate in prezent mai mult din cauza autonomiei reduse si a timpului mare de alimentare decat a infrastructurii. In afara de Tesla, nu mai produce nimeni masini 100% electrice care sa ne permita sa parcurgem macar 300.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )