Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce spune avocatul medicului chirurg cu opt clase. Cand m-a vazut, a inceput sa planga

Antena3 Antena3,
Ce spune avocatul medicului chirurg cu opt clase. Cand m-a vazut, a inceput sa planga

Daniel Ionascu este avocatul care il apara pe Matteo Politi, alias Matthew Mode, italianul cu opt clase care s-a dat drept medic in Romania. Avocatul a mers sa vorbeasca cu Matteo Politi si a facut. continuă pe Antena3

Daniel Ionascu, avocatul medicului fals: Nu doar ca ii pare rau, dar el a inteles ca e legal ceea ce face

Daniel Ionascu, avocatul medicului fals Matteo Politi, a facut o serie de precizari legate de acesta la Antena 3. Potrivit acestuia, barbatului care s-a dat drept medic ii pare rau pentru ceea ce a facut, dar a cr.

Un zidar cu opt clase, fals dentist intr-o comuna de langa Bucuresti. Satenii erau operati intr-un cabinet stomatologic. Politistii au inceput o ancheta

Un barbat de 50 de ani cu opt clase absolvite, din localitatea Gruiu, judetul Ilfov, s-a dat drept denist si a lucrat chiar intr-un cabinet stomatologic din comuna.

Italianul cu opt clase care a operat n mai multe clinici din Bucuresti a fost ajutat de un fals avocat

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private din Bucuresti desi avea doar opt clase, a fost ajutat de un fals avocat, a declarat la Europa FM avocata Monica Cercelescu, director de comunicare la Uniunea Nationala a Barourilor din Romania.

Parcagiul cu opt clase care opera in Romania a operat si la Londra. Pacienta: Am avut noroc ca nu am facut infectie

Noi informatii apar in dosarul falsului chirurg Matthew More, pe numele sau real Matteo Politi. Se pare ca barbatul a ajuns sa opereze si in alte state europene, nu doar in Romania si Italia. in Anglia, el a facut o interventie la buze unei femei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )