Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce spune Ciolacu despre o alianta PSD-ALDE-Pro Romania

Antena3 Antena3,
Ce spune Ciolacu despre o alianta PSD-ALDE-Pro Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu ar spune nu unei aliante cu ALDE si Pro Romania, asa cum au aparut informatii in acest sens chiar astazi. continuă pe Antena3

Ciolacu, despre relatia cu Viorica Dancila: De multe ori a luat decizii care au afectat partidul sau linia partidului cu oameni din afara partidului

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca nu are niciun fel de comunicare in acest moment cu fostul premier si lider al social-democratilor Viorica Dancila. El a mentionat ca cea mai mare greseala a Vioricai Dancila a fost ca a luat de multe ori decizii care au afectat PSD, consultandu-se cu oameni din afara partidului.

Marcel Ciolacu: Asta e marea greseala a doamnei Dancila, mereu a avut sfatuitori din afara partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, arata ca relatiile cu fostul lider al partidului, Viorica Dancila, sunt practic inghetate. Ciolacu sustine ca Viorica Dancila are influente din afara PSD, iar cand lanseaza atacuri la adresa colegilor acest lucru se vede.

Noi masuri de relaxare de la 1 si 15 iunie. Ce spune Arafat despre deschiderea mall-urilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat miercuri ca vor urma masuri de relaxare suplimentare in perioada 1-2 iunie, in conditiile in care nu exista o crestere necontrolabila a cazurilor de infectare cu coronavirus. Despre deschiderea mall-urilor, Arafat a spus ca este putin probabil ca de la 1 iunie sa se intample acest lucru si ca decizia se va lua dupa discutii intre specialisti.

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )