Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune clinica stomatologica din Pitesti, dupa moartea copilului anesteziat. Aici sunt tratati si ai nostri!

Playtech Playtech,
Ce spune clinica stomatologica din Pitesti, dupa moartea copilului anesteziat. Aici sunt tratati si ai nostri!

Medical Tours Company, compania care administreaza clinica stomatologica Teddy Care din Pitesti, acolo unde a fost facuta anestezia copilului de patru ani care a murit in cursul zilei de miercuri, a avut, in 2018, o cifra de afaceri de 6,5 milioane de lei, potrivit Ministerului de Finante, conform Mediafax. Ce spune clinica stomatologica din Pitesti, . continuă pe Playtech

DSP Arges face verificari la clinica stomatologica din Pitesti, dupa ce copilul de patru ani a paralizat in urma anesteziei

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, la solicitarea Ministerului Sanatatii, dupa ce un copil de patru ani a paralizat in urma unor injectii cu anestezie.

Clinica stomatologica din Pitesti, unde un copil a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat, a fost amendata cu 20.000 de lei

La solicitarea Ministerului Sanatatii, inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, acolo unde un copil de 4 ani a primit.

Ministerul Sanatatii: Verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil a intrat in coma dupa o anestezie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca se fac verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil de patru ani a intrat in coma dupa o anestezie, scrie Agerpres.

Ministrul Sanatatii, despre copilul intrat in coma la o clinica stomatologica din Pitesti: Anestezia a fost facuta ilegal

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, referindu-se la cazul copilului intrat in coma la Pitesti, dupa o anestezie, ca nu au fost respectate normele minime de securitate.

UPDATE Copilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet

Copilul de 4 ani care intrase in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala la o clinica stomatologica din Pitesti a murit, a anuntat medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Baietelul de 4 ani a intrat in stop cardio-respirator in urma cu o jumatate de ora si nu a mai putut fi resuscitat, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii anuntase ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie generala cu propofol, desi clinica stomatologica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale. 28 Ministrul Sanatatii anunta ca in perioada urmatoare va fi verificat felul in care se fac anesteziile in cabinetele stomatologice. UPDATE 20:16 Politia Arges a anuntat miercuri seara ca in acest caz face cercetari pentru ucidere din culpa. UPDATE 19:22: Activitatea clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti a fost suspendata complet de Inspectia Sanitara de Stat, dupa decesul copilului.

Copilul de patru ani intrat in coma dupa anestezie a murit. Ce s-a aflat acum despre parintii sai

Copilul in varsta de patru ani care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica stomatologica din Pitesti a decedat.

Copil mort dupa anestezie. Ce s-a aflat acum despre parintii sai

Copilul in varsta de patru ani care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica stomatologica din Pitesti a decedat.

Prima reactie a clinicii stomatologice din Pitesti unde un baietel de 4 ani a murit dupa anestezie: Dezinformarea si goana dupa senzational s-au dovedit mai importante decat cautarea adevarului

Reprezentantii clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti, unde un baietel de 4 ani a facut stop cardio-respirator si a intrat in coma dupa anestezie acum 3 zile, au transmis prima reactie in acest caz, la o zi dupa moartea copilului. Reprezentantii clinicii arata ca respecta durerea parintilor si sunt alaturi de ei cu tot sufletul, dar sustin ca dezinformarea, speculatiile si goana dupa senzational s-au dovedit mai importante decat cautarea adevarului.

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

Copilul de 4 ani, intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti, e in MOARTE CEREBRALA. Doctorul a incercat sa explice interventia (VIDEO)

Starea copilului de patru ani, care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti, s-a agravat. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Grigore Alexandrescu, au anuntat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )