Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii: Verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil a intrat in coma dupa o anestezie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Sanatatii: Verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil a intrat in coma dupa o anestezie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca se fac verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil de patru ani a intrat in coma dupa o anestezie, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Clinica stomatologica din Pitesti, unde un copil a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat, a fost amendata cu 20.000 de lei

La solicitarea Ministerului Sanatatii, inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, acolo unde un copil de 4 ani a primit.

DSP Arges face verificari la clinica stomatologica din Pitesti, dupa ce copilul de patru ani a paralizat in urma anesteziei

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, la solicitarea Ministerului Sanatatii, dupa ce un copil de patru ani a paralizat in urma unor injectii cu anestezie.

Ministrul Sanatatii, despre copilul intrat in coma la o clinica stomatologica din Pitesti: Anestezia a fost facuta ilegal

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, referindu-se la cazul copilului intrat in coma la Pitesti, dupa o anestezie, ca nu au fost respectate normele minime de securitate.

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul copilului de 4 ani, care a intrat in coma dupa o vizita la dentist. Micutul este intubat

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, acolo unde un copil de 4 ani a intrat in coma dupa o vizita la dentist fiind internat in stare grava in Spitalul Clinic de Urgenta Copii Grigore Alexandrescu. Autoritatile anunta ca micutului i s-a facut anestezie totala desi cabinetul nu avea autorizatie pentru asa ceva. Clinica a fost amendata.

Ministerul Sanatatii: Copilul de 4 ani din Pitesti a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala. Cabinetul stomatologic nu are autorizatie sa faca anestezii totale

Cabinetul stomatologic din Pitesti unde unui copil de 4 ani i s-a facut rau si a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie nu are aprobata in structura sa de functionare, conform autorizatiei sanitare de functionare, o sectie de ATI Anestezie-Terapie Intensiva), a anuntat Ministerul Sanatatii. Practic, copilului i s-a facut anestezie totala, cu toate ca acest cabinet nu avea voie, conform autorizatiei de functionare, sa faca anestezie totala. UPDATE Starea copilului este extrem de grava, este internat la reanimare, intubat si ventilat mecanic. El fost resuscitat dupa un stop cardio-respirator, au declarat reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru HotNews. ro.

Ministerul Sanatatii va modifica normele de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala Nu mai fusesera actualizate din anul 2007

Ministerul Sanatatii va modifica normele de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala, acestea nefiind actualizate din anul 2007, arata un comunicat de presa. Prin aceasta masura, Ministerul.

Copil de 4 ani din Pitesti, in coma dupa ce a mers la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in coma la un spital din Bucuresti, dupa ce a mers la stomatolog si s-ar fi simtit rau imediat dupa ce i s-a facut anestezie, scrie Mediafax.

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei.

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (FOTO, VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )