Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce spune Dragnea despre excluderea contestatarilor sai

Adevărul Adevărul,
Ce spune Dragnea despre excluderea contestatarilor sai

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al partidului, ca va propune sa fie exclusi din partid cei care l-au contestat. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Nu voi cere excluderea contestatarilor

Liderul PSD Liviu Dragnea sustine ca nu va cere excluderea contestatarilor sai. Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema.

Dragnea: Categoric nu voi propune excluderea contestatarilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in legatura cu o posibila propunere de excludere din partid a semnatarilor scrisorii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, prin care ii cer demisia, ca nu va face acest lucru. intrebat la ce se asteapta de la sedinta CEx de azi, Dragnea a raspuns: numai lucruri bune.

Zetea: Nebunia din PSD trebuie sa nceteze. Orice vot anti-Dragnea sau mpotriva contestatarilor va fi o nfrngere pentru partid

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea spune, dupa discutiile cu membrii organizatiei Maramures, ca la Comitetul Executiv de vineri nu trebuie sa se ajunga la niciun vot si ca intreaga nebunie trebuie sa inceteze, fiindca partidul risca sa iasa infrant din confruntarea taberelor pro si anti Dragnea, indiferent de rezultatul ei.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Dragnea, despre urmarirea penala a sefilor Jandarmeriei: Aceasta actiune a Parchetului General are ca scop timorarea fortelor de ordine din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca, in opinia sa, punerea sub urmarire penala a sefilor Jandarmeriei reprezinta o actiune a Parchetului General care are ca scop timorarea fortelor de.

Dragnea, despre punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei: Are ca obiectiv timorarea fortelor de ordine

Liviu Dragnea acuza Parchetul General ca urmareste sa timoreze fortele de ordine prin punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei, in dosarul deschis dupa violentele din 10 august. in opinia sefului PSD,.

Felul in care dormi spune multe despre tine. Explicatia pentru fiecare pozitie

Spare ca pozitia in care dormim ne comunica ceva. Compara caracterul tau cu ceea ce spune pozitia in care dormi. Pozitia fetala este cea in care o persoana doarme pe o parte,cu picioarele ghemuite.

Felul in care dormiti fiecare spune totul despre relatia voastra

Te-ai gandit vreodata ca pozitia in care dormi releva cat de bine te intelegi cu partenerul de viata? Iata ce spune pozitia in care dormi despre relatia ta de cuplu. Pozitia fotbal Cum e: dormiti amandoi pe o p.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2407 seconds )