Libnet.ro
UNICEF

18:31

Ce spune Dragnea, despre posibila remaniere a ministrului Educatiei, Liviu Pop

Antena3 Antena3,
Ce spune Dragnea, despre posibila remaniere a ministrului Educatiei, Liviu Pop

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, ca premierul Mihai Tudose poate sa propuna orice idee de remaniere, iar partidul este obligat sa analizeze, el facand acest comentariu raspunzand unei. continuă pe Antena3

Ce spune Dragnea despre impozitarea autoconsumului, idee lansata de fostul ministru Vosganian

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat luni la afirmatiile facute de fostul ministru al Economiei si deputat ALDE Varujan Vosganian, conform carora fiecare ou consumat in gospodarie pagubeste.

Politikix. inca o gafa a ministrului Educatiei: Eu stiu ca gresesc mult, mi le asum

Ministrul Educatiei, Liviu Pop,face mai mereu cate o gafa. La fel s-a intamplat si in cadrul discursului tinut la ceremonia de deschidere a anului universitar. De data aceasta a spus.

Dragnea, despre afirmatia lui Vosganian ca un ou consumat in gospodarie vaduveste bugetul: Cu asta nu sunt de acord, cu toate riscurile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat luni la afirmatiile facute de fostul ministru al Economiei si deputat ALDE Varujan Vosganian, conform carora fiecare ou consumat in gospodarie pagubeste bugetul statului cu 50 de bani, spunand ca nu poate fi de acord cu asa ceva cu toate riscurile.

Dragnea despre dosarul Belina: Sesizarea la CCR o va face domnul Tariceanu. Totusi, presedintele Senatului ezita

Calin Popescu Tariceanu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea, sustinand ca inca n-a luat o decizie in privinta sesizarii Curtii Constitutionale CCR) pe dosarul Belina.

Dragnea despre dosarul Belina: Sesizarea la CCR o va face domnul Tariceanu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va fi cel care va sesiza Curtea Constitutionala in chestiunea dosarului Belina.

Dragnea, despre Dosarul Belina:Cred ca sesizarea la Curtea Constitutionala o va face domnul Tariceanu

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus luni ca probabil seful Senatului va sesiza Curtea Constitutionala in privinta anchetei din Dosarul Belina.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )