Libnet.ro
UNICEF

08:46

Ce spune DSP Teleorman despre gradinita din Alexandria unde s-au imbolnavit multi copii: igiena precara, mucegai pe vesela, angajat bolnav

Adevărul Adevărul,
Ce spune DSP Teleorman despre gradinita din Alexandria unde s-au imbolnavit multi copii: igiena precara, mucegai pe vesela, angajat bolnav

Conducerea DSP Teleorman a dispus intreruperea activitatii unei gradinite din Alexandria dupa ce mai multi copii de acolo au ajuns la spital. Rezultatele analizelor probelor prelevate de medicii au venit in cursul aceste saptamani: enterocolita infectioasa. Institutia a impus o serie de masuri. continuă pe Adevărul

Conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria, vandalizat

Pe gardul conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria trecatorii au putut sa vada scris, cu vopsea galbena, cuvantul DEMISIA. Fotografia a fost realizata astazi la proprietatea lui Dragnea de catre un corespondent al Ziarului Bursa.

Conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat

Gardul conacului liderului PSD Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat, vineri noaptea, pe acesta fiind scris cu vopsea galbena Demisia. Se pare ca totul s-a intamplat in cursul noptii trecute si.

Mesajul Demisia, aparut peste noapte pe gardul casei lui Dragnea din Alexandria

Pe gardul casei presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de pe strada Ion Creanga, din Alexandria, a aparut scris, in timpul noptii de vineri spre sambata, mesajul Demisia. Politistii din Teleroman spun ca nu exista sesizare in acest caz.

Casa lui Dragnea din Alexandria, vandalizata! Ce mesaje au aparut pe gardul conacului (FOTO)

A reusit sa scape in Comitetul Executiv National de atacul unor lideri importanti care ii cerea demisia din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor, dar nu a putut scapa si de solicitarile oamenilor. Casa lui.

Liviu Dragnea, detalii despre votul din CEx

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca s-a opus excluderii din partid a Gabrielei Firea, asa cum a propus primarul sectorului 5, Daniel Florea. El a adaugat ca opt colegi au votat impotriva.

Procurorii militari, despre protestul din 10 august: Ordinul de interventie pentru evacuarea Pietei Victoriei a fost dat cu incalcarea dispozitiilor legale

Ordinul de interventie pentru evacuarea Pietei Victoriei, la protestul din 10 august, emis de Laurentiu Cazan, directorul general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, a fost dat cu.

Basescu, despre lupta din PSD: Dragnea cstiga desi a ajuns un cadavru politic, Firea pierde / Mesajul pentru PNL

Traian Basescu a declarat, referitor la votul din CExN al PSD de vineri, ca Liviu Dragnea va castiga, desi a ajuns deja un cadavru politic, iar Gabriela Firea va pierde. Fostul presedinte ii transmite liderului PNL, Ludovic Orban, ca ar fi fost buna o motiune de cenzura deja depusa la Parlament, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )