Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Elena Udrea despre faptul ca Ghita il vrea martor pe Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Ce spune Elena Udrea despre faptul ca Ghita il vrea martor pe Traian Basescu

Elena Udrea: Astept de la alti barbati mari ai acestei tari, ca Liviu Dragnea, Ponta, sa vina sa spuna ce stiu. Ghita stie multe lucruri. Nu stiu de ce il invoca pe Traian Basescu drept martor, e interesant ce spune. Trebuie sa vedem cat adevar e in spatele acestor acuzatii . continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre ce i se intampla lui Sebastian Ghita: Primeste o lectie de la viata

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii a declarat ca vin la sectia de politie martea si vinerea, in rest urmaresc ce se intampla pe scena politica, il astept pe Victor Ponta, iar despre declaratiile lui Sebastian Ghita, Udrea a spus ca acesta primeste o lectie de la viata.

Elena Udrea: Sebastian Ghita primeste o lectie de la viata

Deputatul Elena Udrea a declarat, marti dimineata, in fata Sectiei 2 Politie din Capitala, ca Sebastian Ghita primeste o lectie de la viata si ca acesta stie foarte multe lucruri, iar la unele a si participat.

Elena Udrea: Sebastian Ghita primeste o lectie de la viata

Elena Udrea s-a prezentat marti la sectia doi de Politie pentru masura controlului judiciar, informeaza B1 TV. Initial rezervata in a face declaratii, Udrea a spus ca vin la sectia de politie martea si.

Elena Udrea: Sebastian Ghita primeste o lectie de la viata (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat marti la sectia doi de Politie pentru masura controlului judiciar, informeaza B1 TV. Initial rezervata in a face declaratii, Udrea a spus ca vin la sectia de politie martea si.

Elena Udrea, DESTAINUIRE despre noua ei relatie. Ce spune despre Valentin

Deputata Elena Udrea, cercetata sub control judiciar, a declarat, pentru tabloidul Cancan. ro, ca noul sau iubit i-a fost alaturi intr-o perioada grea din viata si ca ea crede in dragoste.

Elena Udrea vorbeste despre relatia cu Valentin: M-a sustinut permanent. A fost in vizita la mine in arest. Cred in dragoste

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Valentin, un tanar cu zece ani mai mic, precizand ca acesta i-a fost alaturi si in perioada in care s-a aflat in arest preventiv.

Elena Udrea iubeste din nou! Iata pe cine!

Elena Udrea iubeste din nou. Eliberata din arest, fosta sotia a lui Dorin Cocos si-a refacut viata amoroasa alaturi de un tanar brunet cu care a fost zarita de paparazzi la un restaurant sarbatorind si impartind gesturi tandre. Iata despre cine este vorba.

Ce discuta Elena Udrea cu Traian Basescu

Elena Udrea a spus ca discuta cu Traian Basescu despre ce se intampla in plan politic, al administratiei publice, pentru ca nu se mai intampla nimic in Romania, orbiti fiind de spectacolul catuselor, nu vedem ca nu se mai intampla nimic in tara.

Elena Udrea, iNDRAGOSTITA? Ce a raspuns fosta blonda de la Cotroceni

Elena Udrea a refuzat sa raspunda presei, atunci cand a fost intrebata, marti, daca este indragostita. Saptamana trecuta in presa au aparut primele imagini cu Elena Udrea si noul ei iubit.

Elena Udrea, DIN NOU la sectia de Politie

Elena Udrea s-a prezentat, marti dimineata, la Sectia 2 de Politie. Udrea trebuie sa se prezinte la sectie martea si vinerea, avand in vedere ca se afla sub control judiciar. Stire in curs de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )