Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce spune Emil Boc despre festivalul Untold. E prea cald sa facem bilantul acum

Antena3 Antena3,
Ce spune Emil Boc despre festivalul Untold. E prea cald sa facem bilantul acum

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat cafestivalul Untold a adus mai multi baniin Cluj decat la prima editie, cand orasul a atras 20 de milioane de euro, potrivit Stiri de. continuă pe Antena3

Boc apara Festivalul Untold: Implicatiile financiare pentru oras, peste 20 de milioane de euro

Intr-un interviu pentru un post local de radio, primarul Clujului, Emil Boc, a spus ca au fost relativ putine plangeri legate de zgomotul provocat de Festivalul Untold si a sustinut ca sumele incasate de acest oras sunt foarte mari.

INCIDENT la Untold: Tanarul care si-a facut poza cu Emil Boc , BATUT cu pumnii si picioarele in cadrul festivalului

Tanarul care s-a fotografiat cu primarul Clujului, Emil Boc la festivalul Untold a fost victima unui atac in timpul show-lui lui Armin van Buuren, potrivit Adevarul. Dupa ce fotografia sa a devenit.

Emil Boc face din nou senzatie la Untold. Cum a fost surprins primarul Clujului la finalul concertului lui Armin van Buuren

O imagine cu primarul Clujului, Emil Boc, si cu presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, apare pe pagina de Facebook a unui participant la Festivalul Untold. Fotografia ii plaseaza pe cei doi oficiali pe stadionul Cluj Arena, la concertul DJ-ului olandez Armin van Buuren, la ora 8. 00, in dimineata zilei de duminica, 6 august.

Taximetristul clujean devenit celebru pentru povestile fermecatoare despre Untold: Emil Boc ar trebui sa-i faca viza de flotant lui Armin van Buuren

Taximetristul clujean care a cucerit internautii cu micile sale istorisiri legate de festivalul Untold revine cu o noua povestioara in care glumeste ca primarul Clujului, Emil Boc, ar trebui sa-i faca viza de flotant DJ-ului olandez Armin van Buuren.

Untold vs. Tomorrowland: Emil Boc, prins cu minciuna in scandalul plangerilor pentru ZGOMOT

Mai multi locuitori din Cluj-Napoca s-au plans autoritatile de zgomotul excesiv care nu i-a lasat sa doarma in noptile in care a avut loc festivalul Untold. in replica, primarul.

Cristian Pomohaci, in razboi cu Emil Boc. Fostul preot, amendat de oamenii primarului

Cristian Pomohaci primeste o noua lovitura, de data aceasta de la primarul Clujului. Angajatii din subordinea lui Emil Boc l-au amendat pe fostul preot pentru ca nu si-a reparat casa, noteaza.

VIDEO Tineri filmati in timpul unei partide de sex la Festivalul Untold. Imaginile au fost suprinse in tribunele stadionului Cluj Arena

Imagini cu doi tineri facand sex pe stadionul Cluj Arena au fost publicate in presa locala din Cluj-Napoca. Filmuletul a fost realizat in timpul unui concert programat la Festivalul Untold.

Untold e inchinat lui Satan. Preot din Cluj, despre festivalul din Cluj: Trebuie sa facem sfestanie in parcul mare ca sa ne mai putem duce copiii (FOTO)

Un preot ortodox din Cluj Napoca critica autoritatile pentru organizarea festivalului UNTOLD, espre care spune ca ii este inchinat lui satan. Claudiu Melean aminteste ca in aceste.

Ce spune Marian Godina despre examenul scris la Academia de Politie

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa. Cel mai cunoscut agent de politie a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care spune ca nu are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )