Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Pomohaci, in razboi cu Emil Boc. Fostul preot, amendat de oamenii primarului

B1 B1,
Cristian Pomohaci, in razboi cu Emil Boc. Fostul preot, amendat de oamenii primarului

Cristian Pomohaci primeste o noua lovitura, de data aceasta de la primarul Clujului. Angajatii din subordinea lui Emil Boc l-au amendat pe fostul preot pentru ca nu si-a reparat casa, noteaza. continuă pe B1

Ce spune Emil Boc despre festivalul Untold. E prea cald sa facem bilantul acum

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat cafestivalul Untold a adus mai multi baniin Cluj decat la prima editie, cand orasul a atras 20 de milioane de euro, potrivit Stiri de.

INCIDENT la Untold: Tanarul care si-a facut poza cu Emil Boc , BATUT cu pumnii si picioarele in cadrul festivalului

Tanarul care s-a fotografiat cu primarul Clujului, Emil Boc la festivalul Untold a fost victima unui atac in timpul show-lui lui Armin van Buuren, potrivit Adevarul. Dupa ce fotografia sa a devenit.

Taximetristul clujean devenit celebru pentru povestile fermecatoare despre Untold: Emil Boc ar trebui sa-i faca viza de flotant lui Armin van Buuren

Taximetristul clujean care a cucerit internautii cu micile sale istorisiri legate de festivalul Untold revine cu o noua povestioara in care glumeste ca primarul Clujului, Emil Boc, ar trebui sa-i faca viza de flotant DJ-ului olandez Armin van Buuren.

Emil Boc face din nou senzatie la Untold. Cum a fost surprins primarul Clujului la finalul concertului lui Armin van Buuren

O imagine cu primarul Clujului, Emil Boc, si cu presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, apare pe pagina de Facebook a unui participant la Festivalul Untold. Fotografia ii plaseaza pe cei doi oficiali pe stadionul Cluj Arena, la concertul DJ-ului olandez Armin van Buuren, la ora 8. 00, in dimineata zilei de duminica, 6 august.

Cristian Pomohaci, din nou in haine preotesti. Ce mesaje i-au transmis enoriasii

Cristian Pomohaci a surprins pe toata lumea cand a imbracat din nou haina preoteasca, dupa ce a fost exclus din biserica. Oamenii au reactionat imediat cand au vazut imaginile. Pe una dintre.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )