Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce spune un expert despre descalificarea lui Djokovic de la US Open. Si o poveste cu Ilie Nastase din 1975

Hotnews Hotnews,
 Ce spune un expert despre descalificarea lui Djokovic de la US Open. Si o poveste cu Ilie Nastase din 1975

Felicitari arbitrului Soeren Friemel de la US Open. Novak Djokovic, jucatorul nr. 1 din lume, l-a pus pe Friemel in fata unei decizii dificile dupa ce a aruncat o minge si a lovit neintentionat o arbitra de linie, dar oficialul a aplicat corect ce spune regulamentul, fara teama sau vreun favor. La Roma, in 1975, eu n-am facut-o. Sa va explic de ce. continuă pe Hotnews

Cristian Tudor Popescu, reactie grosolana dupa descalificarea lui Djokovic de la US Open! Cum i-a atacat pe fanii sarbului

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020, dupa ce a lovit o arbitra de linie in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta, din optimi. Gestul nesportiv comis de Nole a impartit lumea tenisului. Fanii sarbului insista ca decizia a fost prea drastica, mai ales ca nu a existat nicio intentie din partea .

Nastase e revoltat dupa descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu aceasta ocazie: Sa opreasca turneul!

Primul numar unu mondial din istoria ATP, Ilie Nastase, este revoltat dupa descalificarea lui Novak Djokovic. Ilie Nastase este de parere ca decizia luata impotriva sarbului a fost mult prea dura. Ilie Nastase, revoltat de descalificarea lui Novak Djokovic. A facut un nou atac la adresa Serenei Williams: Sa opreasca turneul! in timpul meciului contra .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )