Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce spune Firea despre partenera de viata a lui Liviu Dragnea si cine ar avea intaietate pentru a fi nasa

Adevărul Adevărul,
Ce spune Firea despre partenera de viata a lui Liviu Dragnea si cine ar avea intaietate pentru a fi nasa

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, considera ca Irina Alexandra Tanase ar avea profil de prima doamna, in cazul in care Liviu Dragnea ar urma sa se casatoreasca cu aceasta. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, mesaj cu talc pentru Liviu Dragnea: Fiecare dintre presedintii de organizatii poarta in servieta sa bastonul de presedinte al PSD

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis, sambata, inaintea inceperii Congresului PSD, un mesaj cu privire la viitorul presedinte de partid,desi azi nu se pune in joc functia ocupata de.

Viorica Dancila spune ca l-ar cununa pe Liviu Dragnea cu iubita acestuia, care este o fata deosebita

Premierul Viorica Dancila a spus duminica, intr-o emisiune la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca, daca i-ar propune, i-ar fi nasa de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este o fata deosebita, citeaza News. ro.

Liviu Plesoianu despre Congresul PSD: Il sustin pe Liviu Dragnea, doar ca o confirmare oficiala nu se face asa

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat, luni, ca il sustine pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, dar ca, din punctul lui de vedere, o confirmare oficiala a acestuia in fruntea partidului trebuie sa se manifeste in mod democratic.

Gabriela Firea, despre faptul ca Dragnea si-a adus iubita la Congres: Mi s-a parut normal. Irina il sustine foarte mult. Si eu il sustin pe sotul meu

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus, luni, ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, nu i-a spus daca se insoara sau nu, dar i se pare absolut normal ca el si-a adus iubita la Congres, iar aceasta a stat in primul rand.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Ce spune despre blatul cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Congresul PSD despre acuzatiile conform carora ar avea un blat cu presedintele Klaus Iohannis. Am avut colegi, camarazi ziceau.

Victor Ponta, dezvaluiri din culisele PSD: Liviu Dragnea m-a mintit! Rovana Plumb trebuie sa fie PREMIER

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea. Fostul premier face dezvaluiri senzationale despre intelegerile pe care pe care le-a avut cu actualul sef al PSD. Victor Ponta spune ca in 2015 s-a inteles.

Liviu Dragnea, ironic privind casatoria: De mult timp am vazut ca fiecare vrea sa fie nasul meu (VIDEO)

Prezenta iubitei lui Liviu Dragnea la Congresul de sambata a PSD a aprins discutiile din spatiul public privind o iminenta nunta pe care o pregatesc cei doi. Viorica Dancila si Gabriela Firea s-au.

Liviu Dragnea, AVERTIZAT de rebelii PSD: Oamenii nu sunt naivi! Veti da curand explicatii...

Nicolae Banicioiu, unul dintre rebelii din PSD, critica dur actuala conducere a partidului. Nicolae Banicioiu spune ca Congresul PSD de sambata a un fel de simulacru si il avertizeaza pe Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea despre statul paralel: Klaus Iohannis este unul dintre beneficiari. O caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca statul paralel, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, este format din oameni din serviciile secrete, din Politie, din vami, din ANAF, Garda Financiara, din procurori sau judecatori, fiind o ramificatie care atunci cand va iesi la iveala ne va ingrozi pe toti, o caracatita care a sugrumat dezvoltarea Romaniei si a frant destine. Dragnea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiarii statului paralel si ca nu ii sunt clare motivele pentru care seful statului prefera sa ia apararea unor bucati din acest stat paralel.

Liviu Dragnea: Am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi

Congresul PSD nu a fost convocat doar pentru a se ocupa niste functii de conducere. Principalele motive au fost de a se stabili niste obiective majore: pozitia noastra privind unele dezbateri mari din Romania, cum ar fi proiectul de tara, a declarat luni seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv. Liviu Dragnea a lansat, in emisiune, noi acuzatii la adresa statului paralel, despre care sustine ca este o caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, Dragnea a sustinut ca este devreme pentru un raspuns. El a anuntat, de asemenea, ca a discutat cu mai multi colegi si au convenit sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )