Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gabriela Firea, mesaj cu talc pentru Liviu Dragnea: Fiecare dintre presedintii de organizatii poarta in servieta sa bastonul de presedinte al PSD

B1 B1,
Gabriela Firea, mesaj cu talc pentru Liviu Dragnea: Fiecare dintre presedintii de organizatii poarta in servieta sa bastonul de presedinte al PSD

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis, sambata, inaintea inceperii Congresului PSD, un mesaj cu privire la viitorul presedinte de partid,desi azi nu se pune in joc functia ocupata de. continuă pe B1

Gabriela Firea, mesaj dur pentru abuzurile din partid

Gabriela Firea a transmis un mesaj dur liderilor PSD. O functie in BPN nu inseamna, dragi prieteni, o coronita, ca noi avem merite deosebite, ca ne-am nascut cu stea in frunte, ca suntem alesii neamului.

Gelu Diaconu, mesaj DUR catre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, i-a trimis un mesaj dur lui Liviu Dragnea in care ii amintea, fara a-i mentiona insa numele, in care aminteste despre cum ii pupa Dragnea mana pana la coate sefei.

Rovana Plumb, ELOGII pentru Liviu Dragnea: O spun de fiecare data. Cu ajutorul LUI atingem acest obiectiv de paritate

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care la acest moment este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), il elogiaza pe seful sau de partid, Liviu Dragnea, despre care spune ca este un.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea a facut marele anunt despre nunta. Imagini fabuloase cu cei doi indragostiti la Congresul PSD

Bat clopote de nunta pentru Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase. in ziua in care a primit uralele de sustinere ale liderilor din teritoriu, presedintele PSD a anuntat ca va face, cat de curand, pasul.

Gabriela Firea transmite un mesaj colegilor ei inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam ca vine si ziua de luni

Gabriela Firea a transmis un mesaj colegilor din PSD cu doar cateva momente inainte de a incepe Congresul Extraordinar. Primarul Capitalei face un indemn la calm si colegialitate. Fac un indemn la.

Gabriela Firea: Nu cream o impresie foarte buna cand ne certam intre noi

Gabriela Firea a ajuns la Congresul PSD de la Sala Palatului, iar primul mesaj transmis a fost unul .

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Teodor Melescanu: Sa numeasca rapid un ambasador in Israel

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, i-a solicitat, sambata, ministrului de Externe sa faca, foarte rapid, o propunere pentru functia de ambasador al Romaniei in Israel. El a.

Liviu Dragnea, mesaj intepator pentru cei de la PNL

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a comentat ironic joi faptul ca PSD ar fi scazut sub 30%, potrivit unui sondaj IMAS, sustinand ca formatiunea este deja sub 10% si PNL are 51%. Asa este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )