Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce spune Gica Hagi despre o eventuala preluare a nationalei Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Ce spune Gica Hagi despre o eventuala preluare a nationalei Romaniei

Nationala Romaniei trece prin momente dificile: a ratat prezenta la Euro 2020 unde va fi printre tarile gazda), iar in Liga Natiunilor a fost invinsa de Norvegia 4-0) si Austria 1-0). Au aparut zvonuri privind o eventuala plecare a lui Mirel Radoi din postul de selectioner, iar Gica Hagi a avut un raspuns interesant in momentul in care a fost intrebat daca s-ar incumeta sa ii antreneze pe tricolori. continuă pe Hotnews

Gica Hagi la echipa nationala. Gigi Becali a facut anuntul momentului

Mirel Radoi are doar cinci meciuri ca selectioner la echipa nationala, dar deja se vorbeste intens despre demiterea sa. A pierdut trei jocuri in doar sase zile, cu Islanda, Norvegia si Austria, iar criticile vin din toate partile inclusiv de la nasul sau, Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a alaturat corului de contestatari si .

Cum comenteaza fostii selectioneri prestatia Nationalei Romaniei, dupa trei infrangeri la rand in Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Austria, scor 0-1, miercuri seara, la Ploiesti, in a patra etapa din Liga Natiunilor. Tricolorii au ajuns la trei infrangeri consecutive, dupa esecul.

Ce spune Alexandru Rafila despre amanarea alegerilor parlamentare

Intrebat daca alegerile parlamentare mai pot avea loc pe 6 decembrie in contextul cresterii numarului de infectari cu noul coronavirus, Alexandru Rafila spune ca urmatoarele doua saptamani vor fi hotaratoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )