Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce spune institutia specializata a UE despre masurile care trebuie luate impotriva coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Ce spune institutia specializata a UE despre masurile care trebuie luate impotriva coronavirusului

Institutia UE cea mai avizata in acest moment in combaterea raspandirii coronavirusului in Europa este Centrul European de Prevenire si Control a Bolilor ECDC). Am adresat acestei agentii europene mai multe intrebari punctuale referitoare la masurile care trebuie luate in Romania. continuă pe Hotnews

Ce spune institutia specializata a UE despre masurile care trebuie luate impotriva coronavirusului

Institutia UE cea mai avizata in acest moment in combaterea raspandirii coronavirusului in Europa este Centrul European de Prevenire si Control a Bolilor ECDC). Am adresat acestei agentii europene mai multe intrebari punctuale referitoare la masurile care trebuie luate in Romania.

Ce spune Raed Arafat despre existenta unui medicament care ar putea trata coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, incearca sa calmeze nevroza in masa creata de raspandirea infectiei cu Coronavirus si roaga oamenii sa nu se panicheze inutil, sa primeasca cu simt critic orice informatie care nu are surse credibile si, mai ales, sa nu creada orice se arunca pe social media, cu privire la .

Ce spune Gina Pistol despre nunta cu Smiley. Suntem de trei ani impreuna! Ce ii leaga pe cei doi

Gina Pistol a oferit detalii asteptate intr-un interviu. Ce spune prezentatoarea de la Chefi la Cutite despre nunta cu iubitul sau si ce a facut-o sa se indragosteasca imediat de Smiley? Gina Pistol, despre nunta cu Smiley Gina, ajunsa deja de ani buni de nedesprins din postul de moderator, si-a gasit greu locul. Aceasta s-a .

Te-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Persoanele care intra in Romania dupa ce au calatorit in zone afectate de coronavirus trebuie sa intre fie in carantina, in centrele speciale pregatite de autoritati, fie sa se izoleze voluntar la domiciliu. Care sunt insa criteriile pentru fiecare dintre cele doua situatii? Cine trebuie sa intre in carantina institutionalizata si cine trebuie sa se autoizoleze? Care sunt pasii care trebuie urmati? Vezi in articol un ghid complet.

Streinu-Cercel: Exista 150 de kituri de testare pentru coronavirus, problema este a mastilor si a costumelor de protectie, care trebuie importate Virusul se transmite relativ simplu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei BalsAdrian Streinu Cercel, atrage atentia ca noul coronavirus se transmite foarte usor, pe calea aerului, el sustinand ca ce fac apa si sapunul nu face nicun dezinfectant. intrebat luni dimineata, la Digi 24, cat de pregatite sunt autoritatile, Cercel a spus ca la acest moment exista kituri de testare pentru 150 de pacienti, insa nu sunt masti si nici costume de protectie, care trebuie importate.

Streinu-Cercel: Exista 150 de kituri de testare pentru coronavirus, problema este a mastilor si a costumelor de protectie, care trebuie importate Virusul se transmite relativ simplu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei BalsAdrian Streinu Cercel, atrage atentia ca noul coronavirus se transmite foarte usor, pe calea aerului, el sustinand ca ce fac apa si sapunul nu face niciun dezinfectant. intrebat luni dimineata, la Digi 24, cat de pregatite sunt autoritatile, Cercel a spus ca la acest moment exista kituri de testare pentru 150 de pacienti, insa nu sunt masti si nici costume de protectie, care trebuie importate.

Medic roman, reactie incendiara despre cei care poarta masca impotriva coronavirusului: Prostovanimea lumii in care traim nu pricepe nimic

Doctorul Razvan Constantinescu a scris pe pagina sa de Facebook ca se ofera voluntar pentru a fi infectat cu virusul vietii. in acest fel, controversatul doctorul spune ca vrea sa transmita un mesaj romanilor care poarta masca pentru a se apara de coronavirus. El ii numeste pe acestia imbecili.

DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua orara ca premier este neconstitutionala.

Dr. Streinu-Cercel, despre italianul care a fost in Romania: Riscul sa fi fost contagios e foarte mic

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a explicat ca riscul ca italianul diagnosticat cu coronavirus sa fi fost contagios in perioada in care s-a aflat in Romania este foarte mic, avand in vedere ca boala s-a manifestat la doua zile dupa ce a plecat din tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2554 seconds )