Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce spune KOVESI despre RELATIA cu Sebastian Ghita! A fost sau nu ACASA la fostul deputat?! Sefa DNA reactie de ultima ora in SCANDALUL momentului

B1 B1,
Ce spune KOVESI despre RELATIA cu Sebastian Ghita! A fost sau nu ACASA la fostul deputat?! Sefa DNA reactie de ultima ora in SCANDALUL momentului

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi refuza sa mai raspunda afirmatiilor lui Sebastian Ghita, precizand ca si-a prezentatdeja punctul de vedere in mai multe interviuri acordate in 2017, informeaza. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, despre acuzatiile lui Sebastian Ghita ca a fost la el acasa: Nu comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor

Anul trecut, exact pe vremea asta, am raspuns la aceste intrebari. Am spus ca e prima si ultima oara cand comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor. Cred ca e momentul sa imi rezerv dreptul ca atunci cand inculpatii fac afirmatii neadevarate sa nu intru in discutii cu acestia, a declarat miercuri Laura Codruta Kovesi intr-o conferinta de presa cand a fost intrebata de un ziarist daca a fost acasa la Sebastian Ghita, asa cum a spus acesta in repetate randuri.

Sefa DNA ii raspunde procurorului Mihaiela Moraru Iorga: Ce spune Kovesi despre dosarul cu premierul

Intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri seara, Laura Codruta Kovesi a raspuns si acuzatiilor aduse de catre procuroarea Mihaiela Moraru Iorga care spunea ca sefa DNA i-ar fi cerut sa urgenteze un.

Sefa DNA ii raspunde procurorului Mihaiela Moraru Iorga: Ce spune Kovesi despre dosarul cu premierul (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri seara, Laura Codruta Kovesi a raspuns si acuzatiilor aduse de catre procuroarea Mihaiela Moraru Iorga care spunea ca sefa DNA i-ar fi cerut sa urgenteze un.

Parchetul General o va verifica pe sefa DNA dupa plangerea facuta de Sebastian Ghita

Parchetul General o va verifica pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce Sebastian Ghita a depus plangere penala impotriva acesteia. in acelasi dosar deschis acum vor fi chemati la audieri si procu.

Sebastian Ghita: Kovesi a venit la mine acasa, la Ploiesti. Pana in 2014 aveam relatii normale, ma consideram apropiat

Omul de afaceri Sebastian Ghita a sustinut duminica, intr-o interventie la Antena 3, ca avea o relatie apropiata cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi, sustinand ca aceasta ar fi fost la el acasa, la Ploiesti, a venit la vie si ar fi fost vazuta de lautari si de chelneri, el precizand ca se va gandi cum poate dovedi relatia pe care a avut-o cu Laura Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita, in direct la Antena 3 dupa dezvaluirile fostului procuror DNA Mihaiela Iorga: Nici Ceausescu nu facea asa ceva

Omul de afaceri Sebastian Ghita a reluat duminica, la Antena 3, afirmatiile conform carora avea o relatie apropiata cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi, sustinand ca aceasta a fost la el acasa, la Ploiesti, a venit la vie si a fost vazuta de lautari, de chelneri si a precizat ca se va gandi cum poate dovedi relatia pe care a avut-o cu Laura Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi refuza sa spuna daca a fost acasa la Sebastian Ghita: E momentul sa-mi rezerv dreptul sa nu raspund

Laura Codruta Kovesi isi rezerva dreptul de a nu mai da replici afirmatiilor lui Sebastian Ghita. E momentul sa-mi rezerv dreptul sa nu raspund la afirmatiile mincinoase ale inculpatilor. Eu nu com.

Sebastian Ghita, miscare de ULTIM MOMENT impotriva lui Kovesi (VIDEO)

Sebastian Ghita, miscare surpriza impotriva sefei DNA! Aflat in Serbia de peste un an, fostul deputat a depus o plangere penala impotriva Laurei Codruta Kovesi, a sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, a.

Sebastian Ghita a facut plangere penala impotriva lui Kovesi si a DNA Ploiesti

Fostul deputat Sebastian Ghita a depus, prin intermediul avocatilor sai, o plangere penala la Parche.

Sebastian Ghita tuna si fulgera la adresa sefei DNA. Ma intreb daca Kovesi e zdravana

Omul de afaceri Sebastian Ghita continua atacurile la adresa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in contextul scandalului generat de fostul deputat Vlad Cosma care a dezvaluit cum se fabricau probe si.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )