Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce spune Liviu Dragnea despre evaluarea ministrilor din Guvernul Tudose

Antena3 Antena3,
Ce spune Liviu Dragnea despre evaluarea ministrilor din Guvernul Tudose

Activitatea ministrilor din Cabinetul Tudose urmeaza sa fie evaluata de Comitetul National Executiv ce are loc vineri la Sucevita. intrebat de situatia in care se afla ministrii, Liviu Dragnea a. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea cere evaluarea tuturor celor 135 de secretari de stat

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-a solicitat tuturor ministrilor din cabinetul Tudose evaluarea celor 135 de secretari de stat. Liderul PSD a declarat vineri, in cadrul unei.

Liviu Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ancheta DNA in dosarul Belina: Cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul, Guvernul va sesiza; daca ministrul vine intr-adevar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca, atunci cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul de sesizare, Guvernul va sesiza CCR in legatura cu anchetarea de catre DNA a adoptarii unor HG, liderul PSD adaugand: daca ministrul vine intr-adevar, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala ar putea fi sesizata asupra unui posibil conflict intre Guvern si DNA

Intrebat daca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala, Liviu Dragnea, care participa la sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Sucevita, a spus ca premierul Mihai Tudose asteapta.

Este o gluma... Iohannis, despre Liviu Dragnea

Administratia Prezidentiala raspunde atacurilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Seful PSD a afirmat ca Iohannis s-ar afla in SUA in vacanta, desi seful statului a participat la Adunarea.

Ion Cristoiu: iCCJ l-a inviat politic pe Liviu Dragnea. Cine-l va inmormanta?

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre situatia lui Liviu Dragnea cu privire la decizia iCCJ, care a decis reluarea de la zero a procesului.

Dragnea, despre split TVA doar pentru firmele de stat: E mai rea decat TVA split general / Despre Eugen Teodorovici: Probabil functia il tulbura foarte mult

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca decizia Comisiei de Buget a Senatului ca plata defalcata a TVA sa fie obligatorie de anul viitor doar pentru companiile de stat si firmele aflate in relatii contractuale cu statul este mai rea decat introducerea masurii pentru toate companiile.

Dragnea, despre Iohannis: A venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti/ Despre eliminarea supraaccizei: PSD nu inseamna numai unul. Mai sunt 2-3 pe aici

Liviu Dragnea a evitat miercuri sa raspunda criticilor aduse de presedintele Klaus Iohannis PSD cu privire la justitie, insa le-a spus jurnalistilor care il asteptau la declaratii: Nu vorbesc. A vorbit destul presedintele. Si as a venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti.

Dragnea, despre legile justitiei: Nu sunt de acord cu presedintele Iohannis. Majoritatea parlamentara sa le dezbata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca legile justitiei trebuie dezbatute in Parlament chiar daca CSM a dat un aviz negativ in ansamblu, si ca nu este de acord cu presedintele Klaus Iohannis, care a declarat vineri ca intelept ar fi sa se mearga inapoi la text.

Dragnea, despre apelul lui Iohannis la societatea civila: Mi se pare o iesire din democratie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat pe presedinte Klaus Iohannis pentru apelul sefului statului la societatea civila, invitata sa-si spuna parerea pe cat mai multe teme, inclusiv domeniul Justitiei.

Dragnea, despre split TVA doar pentru firmele de stat: E mai rea decat TVA split general

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca decizia Comisiei de Buget a Senatului ca plata defalcata a TVA sa fie obligatorie de anul viitor doar pentru companiile de stat si firmele aflate in relatii contractuale cu statul este mai rea decat introducerea masurii pentru toate companiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )