Libnet.ro
UNICEF

09:15

Este o gluma... Iohannis, despre Liviu Dragnea

B1 B1,
Este o gluma... Iohannis, despre Liviu Dragnea

Administratia Prezidentiala raspunde atacurilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Seful PSD a afirmat ca Iohannis s-ar afla in SUA in vacanta, desi seful statului a participat la Adunarea. continuă pe B1

Prima reactie venita din partea lui Iohannis, dupa atacul lui Liviu Dragnea: Este un neadevar

Administratia Prezidentiala raspunde atacurilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Seful PSD a afirmat ca Iohannis s-ar afla in SUA in vacanta, desi seful statului a participat la Adunarea.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat la atacul dur lansat de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a criticat PSD. Nu vorbesc. A vorbit presedintele destul. A venit suparat din.

Liviu Dragnea, compromis cu Iohannis pe legile justitiei: Ce modificare doreste (VIDEO)

Liviu Dragnea a facut o declaratie bomba privind legile justitiei. Presedintele PSD a dat de inteles ca el ar dori ca presedintele sa ramana in procedura de numire a procurorilor-sefi.

Surse: Comunicatorii PSD ii vor face responsabili de campania de lichidare politica a lui Liviu Dragnea pe Iohannis, Maior, Ponta, Coldea si Kovesi

Principalii lideri si comunicatori ai PSD vor contracara dosarul Belina in urmatoarele zile pe plan mediatic cu un mesaj comun, care il va prezenta pe Liviu Dragnea drept victima unui plan al adversarilor sai politici, potrivit mai multor surse din PSD.

Ce spune Liviu Dragnea despre problema revocarii lui Toader de la Ministerul Justitiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu se pune problema revocarii din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar a spus ca acesta ar trebui sa-si prezinte public pozitia fata de recentele.

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta cruciala de la PSD: Toti colegii mi-au cerut ferm sa nu demisioneze Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Sunt sute de exemple precum Insula Belina

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei PSD, despre decizia conducerii PSD de a le sustine pe vicepremierul Sevil Shhaideh si pe ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana.

Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat in Romania (FOTO)

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea este pasionat de masini si detine o gama variata de autoturisme de lux in garajul sau, potrivit autobild. ro. in timp ce Liviu Dragnea se confrunta cu.

Liviu Dragnea sustine ca premierul Ungariei, Viktor Orban, este un om inteligent si deschis. Care a fost tema discutiei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca l-a asigurat pe premierul Ungariei, Viktor Orban, ca situatia de la Liceul Catolic din Targu Mures va fi rezolvata, printr-o Hotarare de Guvern sau prin lege.

Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze daca vicepremierul Shhaideh ar trebui sa demisioneze, in urma anchetei DNA in care este vizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca situatia vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, va fi discutata in cadrul Biroului Permanent National al social-democratilor de luni.

Liviu Dragnea sustine ca nu il intereseaza cine se afla la sefia DNA: E o problema de structura

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca exista o problema de structura in sistemul judiciar si, de aceea, importanta nu este schimbarea unui sef, ci sa se ia masuri pentru ca lucrurile sa intre pe un fagas normal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )