Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce spune Ludovic Orban despre vaccinarea obligatorie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spune Ludovic Orban despre vaccinarea obligatorie

Prea159;edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii sunt de acord an principiu sa se gaseasca o formula de responsabilizare a parinapoundilor an vederea vaccinarii copiilor. continuă pe Wall-Street Ro

ORBAN, DESPRE VACCINAREA OBLIGATORIE: Suntem de acord sa gasim o forma de responsabilizare a parintilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberalii sunt de acord, in principiu, sa se gaseasca o formula de responsabilizare a parintilor in vederea vaccinarii copiilor.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ACHIZITIA TERMOSCANNERELOR: Vor fi livrate in doua transe

Premierul interimar, Ludovic Orban, a participat vineri la inaugurarea Spitalului Universitar Veterinar de Urgenta Prof. dr. Alin Birtoiu din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti unde a declarat ca termoscannerele destinate depistarii simptomelor noului coronavirus urmeaza sa fie livrate.

Legea care introduce vaccinarea obligatorie, discutata in Parlament

Legea care introduce vaccinarea obligatorie este discutata astazi in comisia de sanatate din Parlament intr-o sedinta cu usile inchise. Camera Deputatilor este for decizional, dar legea este aspru criticata. Antivaccinistii sustin calegea nu are prevazute exceptii, procedurile de testare nu exista iar cuantumul amenzilor este mult prea mare.

Ludovic Orban: Exista multe stiri false despre Covid-19, populatia sa ia in seama doar informatii oficiale (VIDEO)

Premierul interimar al Romaniei, Ludovic Orban, face un apel la calm in problema coronavirusului. Invitat la emisiunea Dosar de Politician, realizata de Silviu Manastire, prim-ministrul atrage atentia ca.

Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicusor Dan

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care PNL a ales sa is sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Premierul a sustinut ca ar fi preferat un candidat liberal insa Nicusor Dan are 99% sanse sa castige.

Orban, despre sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Bucuresti: PNL a trecut peste orgoliul de mare partidTitle

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca nu este nicio surpriza sustinerea lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Bucurestiului si ca PNL a trecut peste orgoliul de pare partid in desemnarea propriului candidat, asa ca cei de la USR nu ar trebui sa aiba suparari.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca Florin Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier, atat prin cariera anterioara, cat si prin ceea ce a facut in cele trei luni si jumatate ca ministru de Finante. intrebat daca Guvernul Citu va fi mai bun decat Guvernul sau, Orban a spus: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu.

LUDOVIC ORBAN: PNL il va sustine pe Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei

Partidul National Liberal va sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei, a declarat, ieri, Ludovic Orban, presedintele formatiunii politice.

Ludovic Orban: Nicusor Dan are 99 la suta sanse de a castiga Primaria Capitalei

Ludovic Orban a declarat duminica seara, la B1 TV ca Nicusor Dan are 99 la suta sanse de a castiga P.

Ludovic Orban isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, luni intr-o conferinta de presa, ca isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu, in cadrul caruia audierile sa aiba loc marti si miercuri, iar votul sa fie joi sau luni.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )