Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce spune omul-cheie din dosarul lui Dragnea

Antena3 Antena3,
Ce spune omul-cheie din dosarul lui Dragnea

Actualul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, Danut Cristescu, sustine ca toate contractele incheiate intre institutie si Tel Drum sunt perfect legale. Cei mai multi dintre cei acuzati. continuă pe Antena3

Lacomii, tradari si pacaleli. Asemanari intre dosarul lui Dragnea si cel al Elenei Udrea

Firme de casa, capcane si tradari. Sunt cateva asemanari intre dosarul lui Liviu Dragnea si unul dintre dosarele care o vizeaza pe Elena Udrea. Ce similitudini pot exista intre gala de box pr.

Cine este procuroarea care se ocupa de dosarul lui Dragnea

O fotografie cu procuroarea care se ocupa de noul dosar al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, urmarit penal pentru abuz in serviciu, obtinere de catre Tel Drum de fonduri europene si constituire de grup.

DNA, detalii noi din dosarul Dragnea: Grupul infractional organizat se ocupa cu plasarea apropiatilor in fruntea unor institutii ale statului

Membrii grupului infractional organizat in jurul lui Liviu Dragnea ar fi numit in functii publice persoane de incredere, sustin procurorii DNA in comunicatul oficial de luni. Astfel, DNA sustine ca procurorii au gasit la perchezitii dovezi in acest sens. Vezi in articol cateva dintre cazurile dezvaluite de presa in ultimul an.

Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa

Pedepsele principale aplicate lui Puiu Popoviciu se justifica prin faptul ca acesta a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa, potrivit motivarii sentintei prin care inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare cu executare.

Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa - motivare sentinta

Pedepsele principale aplicate lui Puiu Popoviciu se justifica prin faptul ca acesta a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa, potrivit motivarii sentintei prin care Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare cu executare, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )