Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce spune Ponta despre pensiile militare de stat: E o masura reparatorie prin care aratam recunostinta

Antena3 Antena3,
Ce spune Ponta despre pensiile militare de stat: E o masura reparatorie prin care aratam recunostinta

Premierul Victor Ponta a apreciat marti ca adoptarea de catre Parlament a Legii pensiilor militare de stat reprezinta un sprijin binemeritat pentru cei din sistemul militar, dar si o masura reparatorie a . continuă pe Antena3

Ce a declarat Gabriel Oprea despre pensiile militare de stat

Pensiile militare de stat nu sunt privilegii, ele reprezinta recunoasterea pe care societatea o datoreaza celor care imbraca haina militara si depun un juramant militar, a declarat premierul interimar Gabriel.

Ce spune Ponta despre dosarul in care este urmarit penal

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la B1 TV, ca dosarul in care este cercetat de DNA este in faza de urmarire penala, iar in prima zi cand se va intoarce in Romania, va merge la audieri.

Victor Ponta, despre adoptarea proiectului de lege privind pensiile militare de stat: Un sprijin binemeritat. O masura prin care aratam recunostinta fata datoria indeplinita in serviciul statului

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege privind pensiile militare de stat. Premierul Victor Ponta a avut o reactie, pe Facebook, dupa votul alesilor, precizand ca aceste pensii reprezinta un.

Victor Ponta, despre adoptarea proiectului de lege privind pensiile militare de stat: Un sprijin binemeritat. O masura prin care aratam recunostinta fata de datoria indeplinita in serviciul statului

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege privind pensiile militare de stat. Premierul Victor Ponta a avut o reactie, pe Facebook, dupa votul alesilor, precizand ca aceste pensii reprezinta un.

Gabriel Oprea, despre proiectul de lege privind pensiile militare de stat: E recunoasterea meritelor, riscurilor si sacrificiilor facute de militari

Premierul interimar Gabriel Oprea a vorbit in plenul Parlamentului despre proiectul de lege privind pensiile militare de stat care considera ca este un gest de solidaritate fata de aceasta categorie. Cand suntem.

Proiectul de lege privind pensiile militare de stat, adoptat de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege privind pensiile militare de stat, care prevede ca baza de calcul folosita pentru stabilirea pensiei militare de stat este media tuturor veniturilor brute realizate in sase luni consecutive, din ultimii cinci ani de activitate.

Gabriel Oprea, despre pensiile militarilor: E recunoasterea meritelor, riscurilor si sacrificiilor facute de militari

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei, a venit, marti, in plecnul Camerei Deputatilor pentu a sustine proiectul de lege privind pensiile militare de stat care considera ca este un gest de solidaritate fata de aceasta categorie.

Pensiile militare de stat au fost adoptate

Militarii si politistii vor beneficia din nou de pensii ocupationale. Senatul a adoptat legea care reintroduce aceasta clasificare ce fusese eliminata in 2011 de guvernul condus de Emil Boc. Pensiile.

Legea privind pensiile militare de stat a fost adoptata de Camera Deputatilor, forul decizional in acest caz

Legea pensiilor pentru militari a fost adoptata marti in urma votului din Camera Deputatilor, forul decizional in acest caz, informeaza B1 TV. Deputatii au adoptat proiectul de lege cu 289 voturi pentru,.

Victor Ponta, despre dosarul in care este cercetat: in prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror

Victor Ponta a anuntat ca in prima zi cand se va intoarce in tara va merge la audieri la DNA in dosarul in care este urmarit penal. Totodata, premierul a declarat ca nu exclude nicio varianta in acest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )