Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, despre adoptarea proiectului de lege privind pensiile militare de stat: Un sprijin binemeritat. O masura prin care aratam recunostinta fata datoria indeplinita in serviciul statului

B1 B1,
Victor Ponta, despre adoptarea proiectului de lege privind pensiile militare de stat: Un sprijin binemeritat. O masura prin care aratam recunostinta fata datoria indeplinita in serviciul statului

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege privind pensiile militare de stat. Premierul Victor Ponta a avut o reactie, pe Facebook, dupa votul alesilor, precizand ca aceste pensii reprezinta un. continuă pe B1

Victor Ponta, despre adoptarea proiectului de lege privind pensiile militare de stat: Un sprijin binemeritat. O masura prin care aratam recunostinta fata de datoria indeplinita in serviciul statului

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege privind pensiile militare de stat. Premierul Victor Ponta a avut o reactie, pe Facebook, dupa votul alesilor, precizand ca aceste pensii reprezinta un.

Gabriel Oprea, despre proiectul de lege privind pensiile militare de stat: E recunoasterea meritelor, riscurilor si sacrificiilor facute de militari

Premierul interimar Gabriel Oprea a vorbit in plenul Parlamentului despre proiectul de lege privind pensiile militare de stat care considera ca este un gest de solidaritate fata de aceasta categorie. Cand suntem.

Proiectul de lege privind pensiile de serviciu pentru functionarii parlamentari, adoptat de Camera Deputatilor

Deputati au adoptat marti proiectul de lege privind pensiile de serviciu pentru functionarii parlamentari, informeaza Mediafax. Proiectul de lege a trecut de Camera Deputatilor cu 194 voturi pentru, 4.

Proiectul de lege privind pensiile militare de stat, adoptat de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege privind pensiile militare de stat, care prevede ca baza de calcul folosita pentru stabilirea pensiei militare de stat este media tuturor veniturilor brute realizate in sase luni consecutive, din ultimii cinci ani de activitate.

Victor Ponta, despre dosarul in care este cercetat: in prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror

Victor Ponta a anuntat ca in prima zi cand se va intoarce in tara va merge la audieri la DNA in dosarul in care este urmarit penal. Totodata, premierul a declarat ca nu exclude nicio varianta in acest.

Victor Ponta despre Klaus Iohannis: ii considera pe toti niste iobagi care trebuie sa indeplineasca ordinele sale

Presedintele Klaus Iohannis ii considera pe toti niste iobagi care trebuie sa indeplineasca ordinele sale. Asta a declarat premierul Victor Ponta duminica seara, exprimandu-si astfel nemultumirea ca PSD nu a fost consultat de catre presedinte legat de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE).

Proiectul de lege privind pensiile functionarilor publici parlamentari, adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni proiectul de lege prin care functionarii din Parlament ar urma sa primeasca o pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni inainte de data.

Victor Ponta, despre declaratiile lui Dragnea: Nu stiu ce inseamna. Sigur ca nu ii place ce se intampla. Mie imi place ca cei de la UNPR au fost si sunt foarte corecti

Gabriel Oprea a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre declaratia lui Liviu Dragnea potrivit carora daca UNPR voteaza pentru Ungureanu, vom intra intr-o alta faza.

Victor Ponta, despre declaratiile lui Dragnea: Nu stiu ce inseamna. Sigur ca nu ii place ce se intampla. Mie imi place ca cei de la UNPR au fost si sunt foarte corecti (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre declaratia lui Liviu Dragnea potrivit carora daca UNPR voteaza pentru Ungureanu, vom intra intr-o alta faza.

Ce spune Ponta despre pensiile militare de stat: E o masura reparatorie prin care aratam recunostinta

Premierul Victor Ponta a apreciat marti ca adoptarea de catre Parlament a Legii pensiilor militare de stat reprezinta un sprijin binemeritat pentru cei din sistemul militar, dar si o masura reparatorie a .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )