Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce spune un protestatar despre deputatul Ioan Terea: M-a lovit cu oglinda, m-am agatat de capota si m-a tarat vreo 10 metri

Antena3 Antena3,
Ce spune un protestatar despre deputatul Ioan Terea: M-a lovit cu oglinda, m-am agatat de capota si m-a tarat vreo 10 metri

Antena 3 a obtinut primele imagini cu scandalul de miercuri seara, din fata Parlamentului, in care a fost implicat deputatul Ioan Terea. Doi dintre protestatari sustin ca au fost loviti de masina. continuă pe Antena3

PSD Sibiu, despre incidentul in care a fost implicat deputatul Ioan Terea: A fost agresat din senin. Sunt protestatari coordonati de statul paralel

PSD Sibiu sustine, referitor la incidentul de la Palatul Parlamentului de miercuri seara in care a fost implicat deputatul Ioan Terea, ca acesta a fost agresat din senin, fara sa se poata apara, de doi protestatarii care au sarit pe masina lui, pe care au inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele. PSD face apel la manifestantii pasnici sa se retraga din grupurile de protestatarii manipulati de oameni care sunt coordonati de statul paralel.

Deputatul Ioan Terea, cercetat pentru vatamare din culpa in scandalul cu protestatarii

Parlamentarul Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce miercuri seara a lovit cu masina doi protestatari, in timp ce iesea din curtea Parlamentului.

Ce spune un protestatar despre incidentul din fata Parlamentului, in care a fost implicat deputatul Ioan Terea

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei doi protestatari au fost implicati intr-un incident cu deputatul Ioan Terea, la protestul de miercuri seara, sustine ca parlamentarul l-a lovit cu masina, un alt.

Primele imagini ale scandalului din fata Parlamentului, in care a fost implicat deputatul Ioan Terea - VIDEO

Doi protestatari sustin ca au fost loviti de o masina care iesea din curtea Parlamentului. Stire in curs de actualizare .

Scandal in fata Parlamentului. Deputatul Ioan Terea este cercetat penal, dupa un incident cu protestatarii

Doi protestatari sustin ca au fost loviti de o masina care iesea din curtea Parlamentului. Stire in curs de actualizare .

NOI IMAGINI din momentul in care DEPUTATUL PSD Ioan Terea ar fi LOVIT cu masina doi PROTESTATARI, in fata Parlamentului(VIDEO)

Doi dintre protestatarii care au iesit miercuri seara in fata Parlamentuluiacuza ca au fost loviti cu masina de deputatul PSD de Sibiu, Ioan Terea. Deputatul s-a ales cu dosar penal, iar procurorii.

Dosar de cercetare penala in cazul incidentului de miercuri seara din fata Parlamentului, in care au fost implicati deputatul PSD Ioan Terea, aflat la volanul masinii sale, si doi protestari

Politia Capitalei a anuntat joi dimineata, intr-un comunicat, ca a intocmit un dosar de cercetare penala, care va fi inaintat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma incidentului petrecut, miercuri seara, in apropierea Palatului Parlamentului, in care au fost implicati doi pietoni si un conducator auto care iesea din zona Parlamentului. In incident au fost implicati deputatul PSD Ioan Terea si doi manifestanti aflati in fata cladirii Parlamentului, care participau la protestul de miercuri seara impotriva legilor justitiei. Terea si protestatarii si-au adus acuze reciproc: doi protestatari sustin ca au fost lovit de masina condusa de parlamentar, in timp ce deputatul PSD sustine, la randul sau, ca acestia i-au lovit masina.

VIDEO. Cum arata masina parlamentarului PSD Ioan Terea dupa ce ar fi fost lovita cu picioarele de protestatari

Doi protestatari sunt acuzati de deputatul PSD Ioan Terea ca i-a fi lovit masina in timp ce voia sa plece de la Palatul Parlamentului. La randul lor, protestatarii sustin ca ei sunt de fapt victimele.

VIDEO Primele imagini cu momentul in care masina deputatului Ioan Terea a intrat in doi protestatari

Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat penal dupa incidentul de aseara, in care au fost implicati si doi protestatari. Acestia acuza ca au fost loviti cu masina, iar unul dintre ei a solicitat sa fie dus la spital, acuzand dureri la un brat. in replica, Ioan Terea afirma ca cei doi s-au aruncat pur si simplu in fata masinii.

Alege O CHEIE si deschide usa VIITORULUI. Testul care iti spune TOTUL despre CE TE ASTEAPTA iN VIATA!

Cu siguranta nu te-ai gandit pana acum la faptul ca o simpla alegere a unei chei poate spune multe despre personalitatea ta. Prin astfel de metode neobisnuite se pot descoperi unele trasaturi pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )