Libnet.ro
UNICEF

19:30

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite! Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

B1 B1,
I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite! Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Stefan Banica Jr. a castigat procesul pe care i l-a intentat Camelia Constantinescu. Stefan si Camelia au avut o relatie vreme de cinci ani si au impreuna un copil, pe Radu Stefan. continuă pe B1

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Doua dintre victimele criminalului din Faget, parintii fostei iubite Barbatul consumase trei tipuri de droguri

Autorul crimei din Faget, Ionel Boldea, ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care si cocaina, inainte de atacuri. Apropiatii acestuia sustin ca tanarul ii cunostea pe cei doi soti pe care i-a batut in parc, ei fiind parintii fostei iubite.

Anunt soc despre indragitul artist Stefan Banica jr: Pana la urma adevarul a iesit la iveala!

Stefan Banica Jr. a infiintat, in 2004, firma Mabel Concert SRL. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Din 2013 incoace, profitul.

Totul e adevarat! Ce s-a intamplat in familia lui Stefan Banica jr: Am castigat...

Din 2013 incoace, profitul anual inregistrat de Stefan Banica Jr. a fost intr-o continua scadere, in termen de aproximativ 9 ani ajungand de la aproximativ un milion de lei, pana la 300. 000 de lei, arata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )