Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce spune seful SRI despre legea Big Brother. Maior: SRI nu a fost implicat in fotografierea Alinei Bica si a Elenei Udrea la Paris

România Liberă România Liberă,
Ce spune seful SRI despre legea Big Brother. Maior: SRI nu a fost implicat in fotografierea Alinei Bica si a Elenei Udrea la Paris

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a declarat, intr-un interviu acordat EvZ, ca si-a prezentat mandatul noului presedinte Klaus Iohannis, atunci cand a afirmat public acest lucru si ca a avut mai multe intalniri cu Iohannis. continuă pe România Liberă

Ce spune seful SRI despre legea Big Brother

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a declarat, intr-un interviu acordat EvZ, ca si-a prezentat mandatul noului presedinte Klaus Iohannis, atunci cand a afirmat public acest lucru si ca a avut mai multe intalniri cu Iohannis.

Augustin Zegrean, despre Legea Big Brother: Au aparut politicieni care au dat declaratii menite sa puna presiune asupra CCR (VIDEO)

Presedintele CurtiiConstitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma deciziei privind Legea Big Brother au aparut politicieni care au facut.

Adevarul Live, ora 11.00. Georgian Pop, presedintele comisiei de control a SRI, despre Legile Big Brother

Georgian Pop, presedintele comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, va analiza, incepand cu ora 11. 00, in emisiunea Adevarul Live, proiectele de lege pe tema securitatii nationale, cunoscute ca legile Big Brother. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Georgian Pop, presedintele comisiei de control a SRI, despre Legile Big Brother: Situatia ideala este sa nu ajungi sa intervii cu mitraliera

Georgian Pop, presedintele comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, a analizat, in emisiunea Adevarul Live, proiectele de lege pe tema securitatii nationale, cunoscute ca legile Big Brother.

Zegrean, despre Legea Big Brother: Nu simt niciun fel de presiune

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, a declarat, astazi, inainte de discutarea exceptiei de neconstitutionalitate privind Legea securitatii cibernetice asa-numita Lege Big Brother), ca nu simte niciun fel de presiune in legatura cu acest act normativ, scriu surse din presa.

Legea Big Brother, la Curtea Constitutionala. Securitatea cibernetica, sustinuta de SRI

A treia lege privind securitatea cibernetica ajunge astazi la Curtea Constitutionala. Legea este sustinuta de SRI, insa a fost contestata de PNL. SRI vrea sa permita perchezitia electronica fara mandat de.

Presiuni SRI, dupa decizia neconstitutionalitatii Legii Big Brother

Curtea Constitutionala CC) a fost supusa la presiuni din partea SRI si a altor institutii dupa decizia de neconstitutionalitate pe legea Big Brother, a declarat Augustin Zegrean, presedintele Curtii, aratand ca Serviciul a dat un comunicat foarte dur la adresa Curtii, in care i se spune ca a creat un vid legislativ.

Pro sau contra legii Big Brother? Sa nu ne transformam intr-o societate paranoica

Daca dai search pe Google dupa legea Big Brother iti apar 676. 000 de pagini, fara indoiala multe dintre ele criticand mai mult sau mai putin direct) asa-zisa intruziune a statului roman in viata personala a cetatenilor, violare a.

Asociatia Magistratilor din Romania: Orice critica adusa CCR pentru ca a declarat neconstitutionala Legea Big Brother reprezinta presiuni nepermise

Asociatia Magistratilor din Romania atrage atentia ca orice critica adusa Curtii Constitutionale pentru ca a declarat neconstitutionala Legea Big Brother III reprezinta presiuni nepermise intr-un stat.

Augustin Zegrean, despre Legea securitatii cibernetice: Personal, nu simt niciun fel de presiune

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat astazi, inainte de discutarea exceptiei de neconstitutionalitate cu privire la Legea securitatii cibernetice, ca nu simte niciun fel de presiune in legatura cu acest act normativ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )