Libnet.ro
UNICEF

15:15

De ce spune Traian Basescu ca Iohannis a gresit in relatia cu Ponta

România Liberă România Liberă,
De ce spune Traian Basescu ca Iohannis a gresit in relatia cu Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat intr-un interviu la Gandul Live, ca presedintele Klaus Iohannis a gresit ca a ales varianta cooperarii institutionale pe care a vrut sa o aiba cu premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Gheorghe Tinel: Traian Basescu plange dupa Victor Ponta

Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu recent, ca premierul Victor Ponta, de fapt, fuge de justitie in Turcia. Victor Ponta si-a tras una in genunchi. Este o iresponsabilitate a.

Traian Basescu, ATAC la Victor Ponta: S-a operat in Turcia pentru a nu fi adus foarte repede cu mandat

Traian Basescu a lansat, vineri, o noua serie de atacuri in directia premierului Victor Ponta, despre care a spus ca a ales sa se opereze in Turcia pentru a nu ajunge la DNA. in Uniunea Europeana ar fi putut.

Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro

Romania nu ar trebui sa se grabeasca sa adopte moneda euro fara sa rezolve intai problemele din companiile de stat cu datorii mari, spune Traian Basescu. Intr-un interviu acordat Digi24 , fostul presedinte a explicat ca, in acest moment, sectorul de.

Traian Basescu, nemultumit de numirea lui Ungureanu la SIE: Iohannis va plati factura acestui lucru

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis pentru numirile facute la sefia serviciilor secrete. Asta pentru ca, spune fostul presedinte, atat Eduard Hellvig cat si Mihai Razvan Ungureanu sunt apropiati ai.

Traian Basescu, despre alegerea premierului de a se opera in Turcia: in Uniunea Europeana putea fi adus la DNA cu mandat european de aducere

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre existenta unei crize politice in Romania si premierul Victor Ponta. Fostul presedinte spune ca Victor Ponta si-a.

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: A fost un partener al lui Ponta si unul dintre finantatorii campaniei sale

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca Sebastian Ghita a fost un partener al lui Victor Ponta si probabil si unul dintre finantatorii campaniei sale.

Traian Basescu considera ca e exagerata acuzatia de conflict de interese la adresa lui Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al tarii, a declarat, intr-un interviu, ca acuzatia de conflict de interese a procurorilor la adresa premierului Victor Ponta este exagerata si fortata.

Traian Basescu: Acuzatia de conflict de interese la adresa lui Ponta, fortata si exagerata

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Gandul Live, ca i se pare fortata si exagerata acuzatia de conflict de interese impotriva premierului Ponta, spunand ca aceasta acuzatie nu va rezista in instanta si ca este ingrijorat de usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern.

Traian Basescu: Victor Ponta s-a operat in Turcia pentru a evita o aducere cu mandat la DNA

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat intr-un interviu la Gandul Live, ca premierul Victor Ponta a ales sa se opereze in Turcia pentru ca de acolo procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu il aduce cu mandat la audiere.

Ce spune Elena Udrea despre faptul ca Ghita il vrea martor pe Traian Basescu

Elena Udrea: Astept de la alti barbati mari ai acestei tari, ca Liviu Dragnea, Ponta, sa vina sa spuna ce stiu. Ghita stie multe lucruri. Nu stiu de ce il invoca pe Traian Basescu drept martor, e interesant ce spune. Trebuie sa vedem cat adevar e in spatele acestor acuzatii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )