Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce spunea Regina Maria despre oamenii din Tara Motilor: Nu de putine ori mi-au dat lacrimile

Adevărul Adevărul,
Ce spunea Regina Maria despre oamenii din Tara Motilor: Nu de putine ori mi-au dat lacrimile

Una din cele mai frumoase caracterizari facute Tarii Motilor ii apartine reginei Maria a Romaniei. Suveranii Romaniei reintregite, regele Ferdinand si regina Maria, au vizitat Apusenii in prima jumatate a anului 1919, intr-o prezenta istorica a acestora in Transilvania. continuă pe Adevărul

Ce spunea Regina Maria despre oamenii din Tara Motilor: ...nu de putine ori mi-au dat lacrimile

Una din cele mai frumoase caracterizari facute Tarii Motilor ii apartine reginei Maria a Romaniei. Suveranii Romaniei reintregite, regele Ferdinand si regina Maria, au vizitat Apusenii in prima jumatate a anului 1919, intr-o prezenta istorica a acestora in Transilvania.

Compania belgiana Deme, condamnata intr-un scandal de coruptie, vrea sa intre pe piata serviciilor din tara noastra

Compania belgiana Deme, condamnata anul trecut intr-un scandal de coruptie, vrea sa intre pe piata serviciilor din tara noastra, manifestandu-si interesul de a participa la licitatia organizata de Rompetrol Rafinare pentru decontaminarea si ecologizarea batalurilor din rafinaria Vega Ploiesti, informeaza news. ro.

Exclusiv. Cascadorul Mircea Pascu, despre cutremurul din 1977: L-am recunoscut pe Toma Caragiu dupa ochelari

Cascadorul Mircea Pascu a vorbit intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3,despre cutremurul din 1977, dar si sespre cum l-a gasit pe actorul Toma Caragiu. Eram in fata hotelului.

Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize realizata de The Economist.

The Economist: Puterea nu este intotdeauna la cine te astepti in Europa. Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize The Economist. Jurnalistii americani se tem ca scenariul s-ar putea repeta si in Italia, unde sunt programate duminica alegeri parlamentare, iar favorita este coalitia de dreapta a lui Silvio Berlusconi, care, ca si Liviu Dragnea, are o condamnare definitiva si nu poate fi premier.

De-a viata ascunselea. Rodica Popescu Bitanescu, despre provocarile din timpul filmarilor: Am sarit in Dunare, desi nu inot bine

Actrita Rodica Popescu Bitanescu a vorbit in emisiunea De-a viata ascunselea, despre provocarile pe care le-a avut in timpul diferitelor filmari. Lumea crede ca eu sunt un om extraordinar de.

Presa italiana despre alegerile din peninsula: Di Maio, M5S: Suntem invingatori absoluti; Salvini: Nu vrem aliante ciudate, centru-dreapta poate guverna; Provincia italiana a votat impotriva lui Berlusconi si in favoarea Ligii Nordului

Agentia ANSA scrie ca Luigi Di Maio si Matteo Salvini sunt invingatori indiscutabili la alegerile politice din 4 martie, in Italia, in timp ce Partidul Democrat, iar Matteo Renzi ar urma sa isi dea demisia. Va multumesc tuturor, este o victorie extraordinara, care ne umple de mandrie, bucurie si responsabilitate, a spus liderul Ligii Nordului, Matteo Salvini, citat de Il Messaggero. Provincia italiana a votat impotriva lui Berlusconi si in favoarea Ligii Nordului, titreaza L'Espresso. Il Sole scrie Luigi Di Maio a fost cel mai tanar vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ar putea deveni cel mai tanar premier din istoria Italie. In schimb, Corriere della Sera se intreaba ce se poate intampla acum n conditiile in care nu se poate forma un guvern?.

MARTURIA unui actor CELEBRU despre CUTREMURUL din 1977: A fost gasit dupa 7 zile, in bratele(FOTO)

Actorul Nae Alexandru avea 4 luni cand cutremurul din 1977 l-a prins sub daramaturile unui bloc care s-atransformat intr-un morman de moloz in timpul tragicului seism. Actrita Adriana Trandafir a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )