Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce a spus Iulia Albu despre Simona Halep. E atat de rar, si Maruta a fost uimit

Playtech Playtech,
Ce a spus Iulia Albu despre Simona Halep. E atat de rar, si Maruta a fost uimit

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca rubrica Martea Neagra se bucura de un succes urias. Ceea ce i-a uimit, insa, pe telespectatorii Pro TV a fost declaratia facuta de Iulia Albu despre Simona Halep. E atat de rar ce a spus criticul de moda, incat si Catalin Maruta a fost uimit. Ce . continuă pe Playtech

Iulia Albu le-a desfiintat pe femeile din politica. Ce note au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Basescu

Iulia Albu taie si spanzura din nou! Celebrul critic le-a desfiintat pe femeile din politica. Aceasta a taxat dur aparitiile recente ale doamnelor din domeniul aferent. Care sunt notele pe care le-au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Basescu? Iulia Albu, note mici pentru doamnele din politica precum: Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria .

Lovitura financiara dura pentru Simona Halep. Cum a pierdut 700.000 de dolari

2020 a fost un an foarte greu pentru sport, iar tenisul nu a facut deloc exceptie. Timp de aproape sase luni, circuitul a fost inchis din cauza pandemiei de coronavirus. Iar dupa reluare s-a jucat fara spectatori si cu premiile serios diminuate. Pierderile financiare au fost uriase, atat pentru organizatori, cat si pentru jucatori. Simona .

Ce onoare pentru Simona Halep! WTA a facut anuntul surprinzator

Simona Halep a avut un sezon 2020 destul de bun, in care a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. S-a impus la Dubai, la Praga si la Roma. Pe de alta parte, cea mai mare dezamagire a venit la Roland Garros, unde a iesit inca din turul 3, invinsa clar de Iga Swiatek.

inca o pierdere financiara pentru Simona Halep: Asteptam anuntul oficial

Simona Halep se pregateste pentru noul sezon WTA, care nu va fi lipsit de problemele legate de pandemia de coronavirus. Turneul de la Australian Open a fost amanat pentru data de 8 februarie, iar alte competitii raman in mare pericol. Prima din 2021 care ar urma sa fie anulata este Indian Wells, poate cel mai .

VIDEO WTA a ales meciul anului 2020 - Simona Halep, protagonista

Pe final de an, WTA a inceput sa realizeze tot felul de topuri, iar forul mondial a prezentat si care a fost cel mai frumos meci din 2020. Simona Halep 2 WTA) a fost pe teren la acea partida, sportiva noastra avand o evolutie laudata de specialisti.

Iulia Albu a taxat dur aparitiile doamnelor din politica. Gabriela Firea a primit nota 1: O femeie frumoasa isi bate joc de propriile calitati

Foarte riguroasa in ceea ce priveste aparitiile vedetelor sau ale persoanelor publice, Iulia a fost si de aceasta data extrem de transanta cu tinutele pe care aceste prime doamne ale politicii romanesti le-au afisat pe 6 decembrie la urnele de votare. Si se pare ca niciuna dintre ele n-a trecut clasa. Si nu ne referim la cea politica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )