Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca o pierdere financiara pentru Simona Halep: Asteptam anuntul oficial

Playtech Playtech,
inca o pierdere financiara pentru Simona Halep: Asteptam anuntul oficial

Simona Halep se pregateste pentru noul sezon WTA, care nu va fi lipsit de problemele legate de pandemia de coronavirus. Turneul de la Australian Open a fost amanat pentru data de 8 februarie, iar alte competitii raman in mare pericol. Prima din 2021 care ar urma sa fie anulata este Indian Wells, poate cel mai . continuă pe Playtech

Lovitura financiara dura pentru Simona Halep. Cum a pierdut 700.000 de dolari

2020 a fost un an foarte greu pentru sport, iar tenisul nu a facut deloc exceptie. Timp de aproape sase luni, circuitul a fost inchis din cauza pandemiei de coronavirus. Iar dupa reluare s-a jucat fara spectatori si cu premiile serios diminuate. Pierderile financiare au fost uriase, atat pentru organizatori, cat si pentru jucatori. Simona .

Simona Halep, lovitura dura din partea WTA. Decizia lor bizara e extrem de ferma

Lovitura grea din partea WTA pentru Simona Halep. Decizia bizara: nu a fost nominalizata in 2020 la premiul de Favorita a fanilor dupa ce a castigat precedentele trei editii. Lovitura dura pentru Simona Halep: nu a mai fost nominalizata la premiul de Favorita a fanilor in 2020 de WTA Simona Halep, numarul doi mondial, a .

Simona Halep, criticata aspru. Ce a gafat romanca noastra: Trebuie sa inteleaga ceva

Simona Halep este criticata aspru de presedinta Federatiei Germane de Tenis. Ce a gafat romanca noastra de a suparat-o atat de tare pe Barbara Rittner. Simona Halep, acuzata de neimplicare Simona Halep a fost aspru criticata de catre presedinta Federatiei Germane de Tenis pentru lipsa de implicare pe care o arata in legatura cu cele .

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, numarul doi mondial, a scris un mesaj emotionant pe retelele sociale, in cursul zilei de vineri. Jucatoarea romana de tenis a afirmat ca 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viata.

Simona Halep: Adevaratii super eroi ai acestui an sunt medicii si asistentii care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, a scris, vineri, pe retelele de socializare, ca 2020 a fost un an dificil si ca adevaratii eroi ai acestui an sunt medicii si asistentii medicali.

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, a scris, vineri, pe retelele de socializare, ca 2020 a fost un an dificil si ca adevaratii eroi ai acestui an sunt medicii si asistentii medicali.

O noua lovitura financiara pentru Alex Bodi. Cate mii de euro risca sa piarda acum

Alex Bodi a primit o noua lovitura financiara. Omul de afaceri risca sa piarda mii de euro. Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest, fiind cercetat pentru trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a mai primit o lovitura. Ce se intampla cu fostul sot al Bianai Dragusanu, aflat in arest .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )