Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ce a spus Ministrul Finantelor cand a aflat ca formularele online se depun la etajul 2: Nu era o gluma, ci realitate. Nu mi-a venit sa cred

Adevărul Adevărul,
Ce a spus Ministrul Finantelor cand a aflat ca formularele online se depun la etajul 2: Nu era o gluma, ci realitate. Nu mi-a venit sa cred

Ministrul de Finante, Eugen Orlando Teodorovici, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Targoviste, ca expresie formularele online se depun la etajul 2 nu era o gluma, ci chiar realitatea. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici: Formularele online se depun la etajul 2 - nu era o gluma, ci realitate; nu mi-a venit sa cred

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca acea expresie formularele online se depun la etajul 2 nu era o gluma, ci era chiar o realitate, transmite Agerpres.

Teodorovici: Formularele online se depun la etajul 2. NU ERA O GLUMA! Nu mi-a venit sa cred

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, a precizat ca nu i-a venit sa creada cand a aflat ca expresia formularele online se depun la etajul 2 nu este o gluma, ci realitatea. Teodorovici a sustinut.

Ministrul Finantelor face glume pe seama expresiei: formularele online se depun la etajul 2

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targovis.

Depunerea formularelor fiscale online e aproape imposibila in unele zone din tara. Teodorovici: Expresia formularele online se depun la etajul 2 nu e o gluma

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca, din 2019, declaratiile fiscale vor fi depuse exclusiv online, dar acest lucru pare aproape imposibil, pentru ca ANAF nu dispune de infrastructura necesara.

Ministrul Finantelor anunta ca, din 2019, Declaratiile Unice vor fi depuse online

Ministrul Finantelor, Eugern Teodorovici, a declarat, duminica, la Antena 3, ca din martie 2019 toat.

MINISTRUL FINANTELOR, anunt de ULTIM MOMENT despre Declaratia unica: Un MILION de contribuabili...

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a oferit detalii de ultim moment despre Declaratia unica si despre felul in care aceasta trebuie completata. Potrivit ministrului, Declaratia unica va.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

Ministrul Finantelor, despre cum se completeaza Declaratia unica. Peste un milion de romani trebuie sa o depuna

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a explicat in emisiunea Subiectiv cum se va completa Declaratia unica. Cele sapte declaratii se comaseaza intr-una singura si se depune la un singur termen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )