Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei. continuă pe Antena3

MINISTRUL FINANTELOR, anunt de ULTIM MOMENT despre Declaratia unica: Un MILION de contribuabili...

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a oferit detalii de ultim moment despre Declaratia unica si despre felul in care aceasta trebuie completata. Potrivit ministrului, Declaratia unica va.

Declaratia 600 SE SCHIMBA: Anunt de ULTIMA ORA pentru ANGAJATI si ANGAJATORI (VIDEO)

Guvernul s-a razgandit din nou in privinta controversatului formular 600. Contributia de asigurari sociale si cea de sanatate ar putea fi retinute la sursa in cazul celor cu drepturi de autor. Formularul a fost.

Top 7 destinatii calde pentru cei care vor sa fuga de iarna

Ideea unei saptamani sau doua petrecute in temperaturi primavaratice, departe de contextul de zi cu zi, e de nerefuzat. Echipa momondo. ro propune sapte destinatii calde pentru cei care vor sa fuga de iarna.

Ministrul Finantelor anunta ca, din 2019, Declaratiile Unice vor fi depuse online

Ministrul Finantelor, Eugern Teodorovici, a declarat, duminica, la Antena 3, ca din martie 2019 toat.

Ministrul Finantelor, despre cum se completeaza Declaratia unica. Peste un milion de romani trebuie sa o depuna

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a explicat in emisiunea Subiectiv cum se va completa Declaratia unica. Cele sapte declaratii se comaseaza intr-una singura si se depune la un singur termen.

Un barbat recidivist, arestat ultima data pentru furt, a fost eliberat din greseala din arestul unei sectii din Capitala

Un barbat din Bucuresti, recidivist, arestat ultima data pentru furt, la inceputul acestui an, a fost eliberat din arestul Sectiei 12 din greseala, relateaza News. ro. Barbatul a fost condamnat insa, in decembrie anul trecut, pentru ca a condus fara permis si sub influenta alcoolului, iar instanta precizase la revocarea mandatului de arestare ca eliberarea barbatului poate fi facuta doar daca el nu este condamnat intr-o alta cauza. Politia Capitalei informeaza ca agentul de la Arest care nu a facut verificari in privinta antecedentelor barbatului va fi cercetat pentru neglijenta in serviciu.

Olguta Vasilescu: Vom avea doua categorii de pensionari, cei care au contribuit peste 10 ani si sub 10 ani/ La stabilirea pensiei se vor lua in calcul toate veniturile avute/ Am indeplinit tot ce am promis

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca in stabilirea cuantumului pensiei se va lua in calcul acordul global, adica toate veniturile avute de pensionari al 13-lea salariu etc. Vasilescu spune ca va fi facuta o diferentiere intre pensionarii care au stagiul de cotizare mai mic de 10 ani fata de cei care au contribuit peste 10 ani, dar nu vor exista taieri de pensii. Impozitul pentru pensiile mai mari de 2000 d elei va fi de 10%. Despre pilonul I si II de pensii: Ii vom lasa pe oameni sa opteze. In perioada urmatoare vom veni cu date despre ce pensie va avea fiecare dupa cei 20 de ani de contributii fiindca multi se iluzioneaza ca vor avea pensii mari.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici...

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici se vindeca in mod miraculos. Totul pare sa se datoreze unei icoane vechi de 200 de ani. Povestea spune ca in urma unui vis, un.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere Prima Casa!

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere Prima Casa! Aprobarea dosarelor de credit va dura doar cinci zile. Este promisiunea facuta de autoritati pentru.

Ministrul Muncii, anunt despre pilonul II de pensii

Miercuri, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat asigurari ca nu se desfiinteaza Pilonul II de pensii, dar a precizat ca este in analiza posibilitatea ca fiecare persoana sa poata sa aleaga daca vrea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )