Libnet.ro
UNICEF

12:30

SRI ar putea pierde 450 de milioande de lei din buget, dupa discutiile din Parlament

Antena3 Antena3,
SRI ar putea pierde 450 de milioande de lei din buget, dupa discutiile din Parlament

Serviciul Roman de Informatii ar putea pierde 450 de milioane de lei din buget dupa discutiile din comisiile de specialitate din Parlament. Bani ar urma sa fie transferati la bugetul Ministerului Sanata. continuă pe Antena3

Google: Site-urile de stiri din Europa ar putea pierde jumatate din trafic daca va intra n vigoare noua lege a copyright-ului

Un studiu realizat de Google arata ca site-urile de stiri din Europa ar putea pierde 45% din traficul organic daca noul regulament european al drepturilor de autor va intra in vigoare.

Liviu Dragnea a depus amendamente la proiectul de buget prin care cere sa se taie 450 milioane lei din bugetul SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a introdus oficial amendamentele la proiectul de buget prin care sa se taie nu mai putin de 450 de milioane de euro din bugetul SRI precum a anuntat la scurt timp dupa publicarea.

GOOGLE AVERTIZEAZA: Site-urile de stiri din Europa ar putea pierde 45% din traficul organic

Google incearca sa puna presiune pe legiuitorii europeni prin intermediul mediei, careia ii transmite ca taxa pe link nu va face altceva decat sa-i reduca drastic traficul din motorul de cautare al companiei.

Liderul deputatilor USR: Ministrul Finantelor ar trebui sa si dea demisa. Nu e posibil sa te joci cu cifrele din buget

Liderul deputatilor USR, Cristina Pruna, a declarat, sambata, ca exista riscul sa avem o criza bugetara, avand in vedere maniera in care procedeaza guvernul si a adaugat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ar trebui sa isi dea demisia pentru ca se joaca cu cifrele din bugetul de stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )