Libnet.ro
UNICEF

01:05

SRI raspunde declaratiilor lui Daniel Dragomir: Florian Coldea nu are telefon operativ, dar are masina de serviciu

România Liberă România Liberă,
SRI raspunde declaratiilor lui Daniel Dragomir: Florian Coldea nu are telefon operativ, dar are masina de serviciu

Serviciul Roman de Infomatii i-a replicat lui Daniel Dragomir, in urma declaratiilor acestuia despre fostul prim-adjunct al serviciului, ca Florian Coldea nu are telefon operativ, el beneficiind doar de masina de serviciu, timp de un an. continuă pe România Liberă

Daniel Dragomir, dezvaluiri neasteptate despre jurnalistii care frecventau biroul lui Florian Coldea

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a mentionat public numele jurnalistilor care aveau obiceiul sa treaca pe la biroul lui Florian Coldea. Acesta spune ca printre cei pe care i-a vazut se numara Dan Turturica,.

Dan Tapalaga, Dan Turturica si Sorina Matei! Daniel Dragomir ii numeste pe jurnalistii care frecventau biroul lui Florian Coldea

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a mentionat public numele jurnalistilor care aveau obiceiul sa treaca pe la biroul lui Florian Coldea. Acesta spune ca printre cei pe care i-a vazut se numara Dan Turturica,.

SRI, prima reactie dupa acuzatiile adjunctului lui Coldea: Nu avem competente in dosarele penale

SRI reactioneaza dupa acuzatiile facute de fostul colonel Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, si spune ca nu are competente in dosarele penale. Fost ofiter SRI, dezvaluiri socante.

Fostul colonel Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI: Ce se intampla cu abuzurile din perioada Coldea?

Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI. Fostul colonel demonteaza explicatiile Serviciului Roman de Informatii. Ce se intampla cu abuzurile din perioda lui Coldea?,.

Sinteza Zilei: Uneltele lui Coldea din media. Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnalisti. Dezvaluire soc: Clica voia sa distruga Antena 3

Invitat in emisiunea Sinteza Zilei, Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnalisti care erau folositi drept unelte de Florian Coldea. in perioada 2012, a fost un an de fierbere, eu am.

SRI raspunde acuzatiilor fostului colonel Daniel Dragomir: Institutia nu a monitorizat dosare penale

Serviciul Roman de Informatii reactioneaza la acuzatiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir, care a facut o serie de dezvaluiri despre modul in care se faceau dosare si se obtineau mandate de.

Victor Ponta sustine ca Florian Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior

Deputatul Victor Ponta a sustinut, la postul de televiziune TVR1, ca in relatia cu fosta conducere a SRI liderul PSD, Liviu Dragnea, era mai apropiat de generalul Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Victor Ponta: Florian Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea

Fostul premier, Victor Ponta a spus in cadrul unei emisiuni TV ca in relatia cu fosta conducere a SRI liderul PSD, Liviu Dragnea, era mai apropiat de generalul Florian Coldea, in timp ce el era.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti de Comisia de control a SRI din Parlament

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, la ora 16. 30, de Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat luni presedintele comisiei Claudiu Manda. Audierea vine ca urmare a dezvaluirilor facute de Dragomir in spatiul public despre interventia serviciilor in justitie.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in comisia SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat maine la comisia SRI, dupa dezvalurile facute in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Strie in curs de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )