Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dan Tapalaga, Dan Turturica si Sorina Matei! Daniel Dragomir ii numeste pe jurnalistii care frecventau biroul lui Florian Coldea

B1 B1,
Dan Tapalaga, Dan Turturica si Sorina Matei! Daniel Dragomir ii numeste pe jurnalistii care frecventau biroul lui Florian Coldea

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a mentionat public numele jurnalistilor care aveau obiceiul sa treaca pe la biroul lui Florian Coldea. Acesta spune ca printre cei pe care i-a vazut se numara Dan Turturica,. continuă pe B1

Daniel Dragomir, dezvaluiri neasteptate despre jurnalistii care frecventau biroul lui Florian Coldea

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a mentionat public numele jurnalistilor care aveau obiceiul sa treaca pe la biroul lui Florian Coldea. Acesta spune ca printre cei pe care i-a vazut se numara Dan Turturica,.

Jurnalistul Dan Tapalaga a reactionat dur la dezvaluirile facute de adjunctul lui Coldea: Voi muri cu dintii in gatul vostru

Dezvaluirile facute de Daniel Dumitru, fostul adjunct al lui Florian Coldea, in emisiunea Sinteza Zilei nu au ramas fara urmari. Jurnalistul Dan Tapalaga a reactionat dur, dupa ce fostul ofiter SRI l-a no.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti de Comisia de control a SRI din Parlament

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, la ora 16. 30, de Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat luni presedintele comisiei Claudiu Manda. Audierea vine ca urmare a dezvaluirilor facute de Dragomir in spatiul public despre interventia serviciilor in justitie.

SRI raspunde declaratiilor lui Daniel Dragomir: Florian Coldea nu are telefon operativ, dar are masina de serviciu

Serviciul Roman de Infomatii i-a replicat lui Daniel Dragomir, in urma declaratiilor acestuia despre fostul prim-adjunct al serviciului, ca Florian Coldea nu are telefon operativ, el beneficiind doar de masina de serviciu, timp de un an.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat in Parlament

Presedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a anuntat ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, la ora 16. 30, dupa ce a lansat o serie de acuzatii in spatiul public.

Manda, presedintele comisiei de control al SRI: Daniel Dragomir va fi audiat marti la comisie

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a anuntat luni ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, dupa ce acesta a acuzat ca ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar procurorii DNA le trimiteau in instanta, dar si ca au fost ofiteri acoperiti in justitie.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in comisia SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat maine la comisia SRI, dupa dezvalurile facute in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Strie in curs de.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in Parlament la cererea lui Liviu Dragnea

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, va fi audiat in Comisia comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii. Audierea va avea loc marti de la.

Sinteza Zilei: Uneltele lui Coldea din media. Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnalisti. Dezvaluire soc: Clica voia sa distruga Antena 3

Invitat in emisiunea Sinteza Zilei, Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnalisti care erau folositi drept unelte de Florian Coldea. in perioada 2012, a fost un an de fierbere, eu am.

Reactia lui Daniel Dragomir la comunicatul SRI: La ce nu a raspuns Serviciul

Daniel Dragomir, fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI), a comentat pe Facebook comunicatul emis de SRI dupa declaratiile sale explozive in cadrul unei emisiuni TV.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )