Libnet.ro
UNICEF

01:05

SRI: Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SRI: Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic

Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic, intr-unul dintre cazuri specialistii romani reusind sa identifice un virus informatic cu ajutorul tehnologiei bazate pe inteligenta artificiala, au. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, vizata de atacuri cibernetice de amploare. Radu Tudor: Atacurile cibernetice vin in valuri si ele au fost declarate ca o doctrina oficiala a Federatiei Ruse

Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic, intr-unul dintre cazuri specialistii romani reusind sa identifice un virus informatic cu ajutorul tehnologiei .

SRI: in 2018, Romania a fosttinta unor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic

Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic, intr-unul dintre cazuri specialistii romani reusind sa identifice un virus informatic cu ajutorul tehnologiei.

Romania, tinta atacurilor cibernetice. Radu Tudor:E o batalie mult mai mare decat releva informatiile

Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic, intr-unul dintre cazuri specialistii romani reusind sa identifice un virus informatic cu ajutorul tehnologiei.

SRI: Romania, tinta unor atacuri cibernetice de amploare venite din Est

Serviciul Roman de Informatii SRI) anunta ca Romania a fost tinta mai multor atacuri cibernetice, in 2018, venite din zona estica. Atacurile au fost extrem de complexe, de tipul Advanced Persistent Threat, i.

Romnia a depasit Ungaria si Polonia la productia auto. Cum stam n UE si catre ce piete merg cele mai multe masini produse n Uniune

Romania a fost anul trecut pe locul opt la productia de masini in UE, depasind Polonia si Ungaria, insa tara noastra este foarte departe de Slovacia si Cehia. Raportul ACEA pentru industria auto europeana arata ca Japonia si Turcia sunt pietele de unde vin cele mai multe autoturisme importate de UE, in timp ce SUA si China sunt principalele destinatii de export. La autobuze si vehicule comerciale, Turcia este principala tara care exporta in UE.

Pe ce loc se afla Simona Halep in topul incasarilor din tenis in anul 2019 si cu cat i-au scazut veniturile fata de anul trecut

Simona Halep are un inceput de an bun, dar totusi departe de ceea ce a fost anul trecut, cand in acelasi interval castigase turneul de la Shenzhen si jucase finala la Australian Open.

De 8 Martie, companiile vor acorda cu 10% mai multe tichete cadou fata de anul trecut

Vanzarile de tichete cadou pentru 8 Martie vor creste cu 10% in 2019 fata de anul trecut, pastrand tendinta de crestere din ultimii ani. 14% dintre angajatorii privati care si-au recompensat angajatii in 2018 cu tichete cadou au acordat acest beneficiu.

CA URMARE A CRESTERII COSTURILOR CU BUNURILE VANDUTE Alro Slatina - in scadere cu 68%, anul trecut

Alro Slatina ALR), unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din Europa, a obtinut un profit net preliminar de 233 milioane de lei in 2018, in scadere cu circa 68% fata de cel din anul 2017, in conditiile in care costul cu bunurile vandute a urcat cu 13,8%, anul trecut, fata de 2017, pana la o valoare de 2,31 miliarde de lei, in timp ce la capitolul &171;cheltuieli generale, administrative si de desfacere &187; s-a inregistrat o crestere de 21,24%, de la 256,1 milioane de lei la 310,5 milioane de lei.

CA URMARE A CRESTERII COSTURILOR CU BUNURILE VANDUTE Alro Slatina - profit in scadere cu 40%, anul trecut

Alro Slatina ALR), unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din Europa, a obtinut un profit net preliminar de 233 milioane de lei in 2018, in scadere cu circa 40,4% fata de cel din anul 2017, in conditiile in care costul cu bunurile vandute a urcat cu 13,8%, anul trecut, fata de 2017, pana la o valoare de 2,31 miliarde de lei, in timp ce la capitolul &171;cheltuieli generale, administrative si de desfacere &187; s-a inregistrat o crestere de 21,24%, de la 256,1 milioane de lei la 310,5 milioane de lei.

Grupul Erste a inregistrat anul trecut un avans de peste 36% al profitului net

Grupul financiar austriac Erste, din care face parte si BCR, a anuntat, joi, ca a inregistrat anul trecut, fata de anul anterior, un avans de 36,3% al profitului net, pana la 1,793 miliarde euro, in conditiile in care activele totale s-au apropiat de 240 miliarde euro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )