Libnet.ro
UNICEF

16:45

SRI trebuie SA PUBLICE TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. UNJR: Cei care au semnat trebuie sa dea socoteala

B1 B1,
SRI trebuie SA PUBLICE TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. UNJR: Cei care au semnat trebuie sa dea socoteala

Pentru a afla TOT adevarul, Parchetul General si SRI trebuie sa publice TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. Aceasta este solicitarea ferma a Uniunii Judecatorilor UNJR)si Asociatiei Magistratilor. continuă pe B1

SRI trebuie sa publice TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. UNJR: Cei care au semnat trebuie sa dea socoteala

Pentru a afla TOT adevarul, Parchetul General si SRI trebuie sa publice TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. Aceasta este solicitarea ferma a Uniunii Judecatorilor UNJR)si Asociatiei Magistratilor.

UNJR si Asociatia Magistratilor din Romania solicita SRI sa faca publice toate protocoalele incheiate din 1990 pana in prezent

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) solicita Ministerului Public si Serviciului Roman de Informatii SRI) sa faca publice toate protocoalele sau intelegerile de cooperare pe care le-au incheiat din 1990 pana in prezent, spunand ca justitia nu poate fi administrata dupa acte secrete, ca in perioada comunista.

Viorica Dancila, despre protocoalele cu SRI: Trebuie sa ajungem la un moment zero

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, intrebata despre decescretizarea proctocoalelor intre Parchetul General si SRI, ca trebuie sa se ajunga la un moment zero, iar pentru sanatatea societatii si pentru cresterea increderii in institutiile statului trebuie sa vedem tot ce se intampla.

ALERTA pe toate aeroporturile din EUROPA! Jumatate din ZBORURI vor suferi iNTARZIERI din cauza DEFECTIUNILOR! Anunt de ULTIMA ORA

Jumatate din zborurile din Europa pot suferi intarzieri majore din cauza unei defectiunilor tehnice aparute la sistemul informatic, a comunicat marti Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigatiei Aeriene E.

Am detectat peste trei milioane de treceri ilegale ale frontierelor UE din 2009 pana in 2017

Cele mai multe treceri ilegale au fost depistate in 2015 Agentia Europeana pentru Controlul Frontierelor si Coastelor European Border and Coast Guard Agency - Frontex) a detectat peste trei milioane de treceri ilegale ale frontierelor Uniunii Europene 3. 403), din anul 2009 pana in 2017, potrivit cifrelor transmise de catre institutia europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )