Libnet.ro
UNICEF

18:31

SRR si TVR se vor putea constitui in persoane juridice, ca sa transmita in strainatate.

România Liberă România Liberă,
SRR si TVR se vor putea constitui in persoane juridice, ca sa transmita in strainatate.

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR) si Societatea Romana de Televiziune SRTV) se vor putea constitui in persoane juridice, in tara sau strainatate, pentru a putea difuza programe pe teritoriul statelor a caror legislatie impune acest lucru, anunta Guvernul, potrivit Mediafax. Masura este promovata printr-un proiect de lege care a fost aprobat, miercuri, si este luata in contextul intelegerii amiabile dintre Republica Moldova si Romania privind revenirea SRTV pe piata media a acestui . continuă pe România Liberă

Manastirea Buna vestire din judetul Olt a infiintat o scoala gimnaziala unde fetele orfane si din familii sarace vor putea studia gratuit, fiind asigurata inclusiv cazarea

Manastirea Buna vestire din comuna Gradinari, judetul Olt, a infiintat in aceasta localitate, sub patronajul Mitropoliei Olteniei, o scoala gimnaziala de excelenta unde vor putea studia gratuit, incepand din acest nou an scolar, fetele orfane si din familii fara posibilitati materiale, potrivit Agerpres. Elevele vor studia matematica, arhitectura si limbi straine, dar vor face si cursuri practice de bucatarie, croitorie, patiserie si infirmerie.

Fondurile de pensii private vor putea investi mai usor la companii de stat

Fondurile de pensii private vor putea sa investeasca mai usor in titluri de credit emise de companii la care statul controleaza cel putin o treime din pachetul de actiuni, potrivit unei norme adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

IMWorld 2013: Vizitatorii vor putea testa Google Glass, Oculus Rift si Leap Motion

Vizitatorii Internet Mobile World 2013 IMWorld 2013), eveniment dedicat solutiilor digitale de business, ce va avea loc in Bucuresti intre 9 si 10 octombrie, vor avea ocazia sa testeze ochelarii inteligenti Google Glass, ochelarii de realitate virtuala Oculus Rift si gadgetul Leap Motion.

Taxele percepute de consulatele romanesti au fost reduse si vor putea fi achitate nu doar in euro

Din 10 septembrie, o serie de taxe percepute la consulatele romanesti vor fi mai mici, potrivit unei ordonante emisa de Guvernul Romaniei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )