Libnet.ro
UNICEF

00:07

UE a stabilit LISTA NEAGRA a PARADISURILOR FISCALE. Care sunt tarile vizate

B1 B1,
UE a stabilit LISTA NEAGRA a PARADISURILOR FISCALE. Care sunt tarile vizate

Uniunea Europeana a adoptat lista neagra cu paradisuri fiscale. Am adoptat astazi la nivelul UE o lista a statelor care nu fac suficiente lucruri pentru a lupta impotriva evaziunii. continuă pe B1

UE amorseaza bomba : lista neagra a paradisurilor fiscale

Ministrii de Finante din statele membre ale Uniunii Europene se reunesc marti, la Bruxelles, in incercarea de a pune la punct o lista neagra a paradisurilor fiscale, care ar urma sa contina.

Cele 17 paradisuri fiscale care au fost incluse pe lista neagra a UE

Ministrii de finante din Uniunea Europeana au elaborat o lista neagra a paradisurilor fiscale pe care au inclus 17 tari din afara blocului comunitar considerate necooperante in materie fiscala. Alte 47 de state au promis reforme pentru a evita sa fie etichetate drept paradisuri fiscale, scriu Financial Times si Reuters.

UE a adoptat lista neagra cu 17 paradisuri fiscale / Printre ele: Coreea de Sud, Emiratele Arabe Unite si Mongolia

Uniunea Europeana a adoptat luni o lista neagra cu 17 paradisuri fiscale, a anuntat marti, la Bruxelles, ministrul francez al Finantelor, Bruno Le Maire, citat de AFP.

Care sunt cele mai bune locuri in avion, ca sa ai parte de cea mai atenta servire. Dezvaluirile unui insotitor de bord

Sa astepti mult si bine sa fii servit intr-un avion nu este cea mai placuta parte a calatoriei. Un insotitor de bord spune exact care sunt cele mai bune locuri in avion, pentru a avea.

Care sunt calitatile ascunse ale fiecarei zodii

Fiecare dintre noi are cate o calitate ascunsa, pe care si-o manifesta doar in anumite momente. Berbec Optimism. Gasesti de fiecare data luminita de la capatul tunelului, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )